Posted in am

Korang Panggil Ape?


Semalam gi Kotaraya ada sorang pompuan ni cbuk cerita pasal kuih ni.
And masuk blog blog CEERA pun kecoh pasal kuih ni.
Dari dulu pun me panggil kuih ni Telinga K***** ni bukan nak mengata nnt jadi kes plak.
Berbalik pada pompuan tadi me kata dalam hati
uish pasal kuih ppun kecoh semacam.
Me plak cbuk membelek kek Lapis Sarawak coz mmg x berapa suka makan kuih tu lain ah PakUda memang fav. dia.
Ngan kepoh tengok muka pompuan tu sekali ghupenya Ekin wife Mawi daaaaa
Ekin pun panggil kuih ni Telinga K*****,coz masa dia nak cakap ngan mak dia, dia cakap “Kuih Telinga….” dia x teruskan coz ada org agama lain kat situ u all fahamkan ape yg i maksudkan.
nak amik gambo kata hBy
“Watpe bukan glamour pun”
boleh gitu time ni baru terfikir klu ada hp cam Pn.Hernee best boleh candid.
Pastu bile Ekin ni dah gerak ada ah beberapa org amik gambo ngan dia hBy boring jek coz susah nak jalan.
Ape da hBy aku ni………
Selain tu ape nama kuih ni ek?

head4_edited-1

15 thoughts on “Korang Panggil Ape?

  1. Telinga Keling pn yea..Telinga Gajah pn yea..Kuih Denderam pn yea Yang hehe..Wahh jmpa Ekin yea..
    Smlm sape g Danga Bay pn dorang ada kt sna kan..

  2. siti mmg panggil kuih deram..eh, kat depan umah siti, mmg makcik tu niaga kuih ni jelah..siap ada pekerja tau…maju punyer bisnes

  3. ye la mummy dasy,shida pun panggil kue denderam..tp kat kota tinggi pun ada org panggil kue telinga k*****..hehe..

  4. ha'ah.. betul..betul.. kuih deram pun ya.. penderam pun ya.. kuih telinga keling pun ya.. kuih telinga gajah pun ya.. yg pastinya sama je kuihnya tu..

Comments are closed.