Kronologi Daneen Eps. 1

Dapat Daneen memang tak dijangka, coz masa tau tu baru 2weeks preggy
ngan Danish baru 1y6m kecik na lagi tau.
Wat UPT line ke-2 x nmpk sgt, nak sedapkan hati cakap ngan diri sendiri rosak gaknye benda alah ni.
Tapi nak wat camne dah rezeki.
Ngandung dia macam2 yang pernah masa ngandung mule2.
Morning sickness smpi 3mth pastu xde ah baik na tapi leh ah makan ckit2 (ckit ke?)
Asam2 konon2nya untuk kurangkan loya lgsg xleh masuk yg larat masuk cuma 100plus & coke sahaja dr awal sampai habis mabuk.
Masa 1st time minum tu tawakkal jek ah xde ape2 ngan bb.
Sepanjang pregnant 1 badan asik hangin tiap2 ari lak tu.
Sebab tu ah gaknye anak dara tu panas baran.
Pregnant pun asik jalan2 sana sini hehehehe smpi la ni anak dara tu kuat berjalan.
2 weeks pregnant dlm keadaan loya+muntah tu bergantung ngan pil tahan muntah gagah bershopping ke KL.
5mth pregnant ke NS umah NekSu.
6mth pregnant ke Sarawak bercuti.
8mth pregnant ke KL bercuti.
9mth pregnant ke Perak keje kawin.
Seminggu sebelum bersalin ke NS keje kawin gak.
Sehari sebelum bersalin sempat lagi gi Giant beli barang dapur :p

TO BE CONTINUED……………….

head4_edited-1

4 comments
  1. Uikkss…dah 9 bulan masih boleh ke perak?!!! Tak takut terberanak kat highway ke…..huhuu

  2. Takut gak tapi masa tu gi ngan my BIL surgeon x takut sangat klu terberanak pun dia tau mana nak gi….

  3. mmglah daneen tu kuat berjalan ngn shopping..ish ish ihs

  4. aktif nya…

Comments are closed.