Kronologi Daneen Eps. 1

Dapat Daneen memang tak dijangka, coz masa tau tu baru 2weeks preggy
ngan Danish baru 1y6m kecik na lagi tau.
Wat UPT line ke-2 x nmpk sgt, nak sedapkan hati cakap ngan diri sendiri rosak gaknye benda alah ni.
Tapi nak wat camne dah rezeki.
Ngandung dia macam2 yang pernah masa ngandung mule2.
Morning sickness smpi 3mth pastu xde ah baik na tapi leh ah makan ckit2 (ckit ke?)
Asam2 konon2nya untuk kurangkan loya lgsg xleh masuk yg larat masuk cuma 100plus & coke sahaja dr awal sampai habis mabuk.
Masa 1st time minum tu tawakkal jek ah xde ape2 ngan bb.
Sepanjang pregnant 1 badan asik hangin tiap2 ari lak tu.
Sebab tu ah gaknye anak dara tu panas baran.
Pregnant pun asik jalan2 sana sini hehehehe smpi la ni anak dara tu kuat berjalan.
2 weeks pregnant dlm keadaan loya+muntah tu bergantung ngan pil tahan muntah gagah bershopping ke KL.
5mth pregnant ke NS umah NekSu.
6mth pregnant ke Sarawak bercuti.
8mth pregnant ke KL bercuti.
9mth pregnant ke Perak keje kawin.
Seminggu sebelum bersalin ke NS keje kawin gak.
Sehari sebelum bersalin sempat lagi gi Giant beli barang dapur :p

TO BE CONTINUED……………….

head4_edited-1

9 Replies to “Kronologi Daneen Eps. 1”

  1. Ellanse洢蓮絲(依戀詩)是一款荷蘭與英國共同研發的的新型真皮填充劑,是由30的25-50微米(µm)的聚己內酯(polycaprolactone, PCL)完美微型正圓晶球,以及70的PBS-生物降解材料(carboxymethylcellulose, CMC)製成的凝膠體,這些成分都是通過FDA(美國食品藥品監督管理局)和歐洲CE認證的安全成分,在人體內水分和二氧化碳作用下可以完全被分解吸收和排出的安全物質,對人體不會產生過敏反應,因此治療前不需經過敏檢測,在使用上幾乎不產生副作用。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *