Kunjungan ke 5750 & 7757

SCROLL DOWN FOR NEW N3

selepas 3933
now me nak mencari visitor’s
no. 5750 & 7757
and then send email to suryati_zainal@hotmail.com
dengan bukti ye…
maknenye print screen hits counter
HITS COUNTER ADA DI BAWAH WHOS AMONG US & DI ATAS FACEBOOK BADGE BERWARNA MERAH
COUNTERNYA yang ku bulatkan berwarna purple hitam tu ok
akan dapat mystery gift yang x seberapa dari
DASY

[note : alamak signature ni cam tergedabak ah plak]

sign_edited-1
28 comments
  1. Baiknya awak nie…insyaallah kalau ada rezeki kita yer..hehehe

  2. harap2 zana dpt hehehe…
    tapi jauh lg..

  3. sape fedulik mummy..cntik tue signature bru tue..mdah2an kali ni sya plak laa dpt yerk hehe

  4. kat mane hits kaunter nye..apsal opie tak nampak..huhuhu

  5. siti pun tak nmapk hits kaunternyer…sembunyik eh

  6. keta hubby 3903…hehehe…

  7. ye la mana hits kounternyer.. xde pon..?? gelat ker? huhuhu…

  8. lihat bagaimana nombor mempengaruhi kehidupan kite kan….cheers…semoga sentiasa bertuah

  9. Gieyana >> Insya'allah

  10. ikiqzana >> mudah2an

  11. Mama Qaseh >> Mudah2an…. gedabak la ni dah comel jek signature tu

  12. Opie, Siti & Ikiqzana >> sesungguhnye ku x sembunyikan ada terpampang…. x ngelat tau

  13. niza >> hikhikhik dekat2 tp la ni dah tukar lain dah no. plate tu

  14. CiKaYu >> Hopefully

  15. huhuu…ada kuiz lakks…
    blog ni selalu bertukar langsir…
    rajin tul mommy diorg nih

  16. hadoi lmbtnye nk gerak no tu..

  17. woo lambat lagi la.. ni kene jejak sini sehari 10x nih.. hehhehe…

  18. wah.. byk lagi tu.. nak smpikan ke hit tu kan.. takpe nak cuba gak.. mana tau.. luck kan

  19. farah amoi >> ni sebab Mummynye xde keje tu yg asik tuko langsir

  20. Hernee Nazir >> Sabo separuh dr iman

  21. Leen-Awie >> Betul tu

  22. CuTeMiUt78 >> Betul tu mana tau rezeki

  23. yesss yess!!! nasib baik zie lom terlepas lg nk join contest neh..hikhikhik….

    :P

  24. siapakah yg betuah iteewww????/

  25. Zie >> Mana tau ur luck..

  26. ::@FiQ >> Just wait n c

  27. wah best nye nak try jugak.. ape hadiah nyer ek.. ehhehehe

Comments are closed.