LAYANZZZZZZZZ

22 JULY 2008

Sambungan hari jadi Danish ke 4 tahun dah jadi bersarang kat dalam camera baru Mummy nak masuk dlm blog sorry dear Mummy bz lately even Raya ke-3 dah start kerja sabtu ahad pun keje la ni baru ada masa ckit2 ni anta kek kat sekolah pastu teacher yg layan budak2 ni.










Ayah belikan kek untuk orang2 kat umah coz Daneen nak makan kek, layanzz gambo2 kat bawah ni Daneen yang terover excited coz dia punye b’day dah 2 tahun berturut2 jatuh bulan pose.

Gambo ni majuk coz Dabish tak kasi dia potong kek.
Waduhh seksi sungguh anak dara Mummy ni, over posing ah plak tapi rambut tetap serabut.

24 AUGUST 08

Masa ni nak kuar g Tesco beli barang dapur. Layanzzzz aksi2 dalam kereta



31 AUGUST 2008

Malam merdeka gi Danga Bay layanzzzzzzzz malam merdeka konon2nye sekali hampeh bunga pi biasa2 jek.

Daneen ngan pakusu masa dlm train .

Ayah ngan Danish kat belakang

Pakusu naik ape ntah nama benda ni kat funfair tu.

33 Replies to “LAYANZZZZZZZZ”

  1. First off I want to say wonderful blog! I had
    a quick question that I’d like to ask if you do not mind.
    I was curious to know how you center yourself
    and clear your head prior to writing. I have had difficulty
    clearing my mind in getting my ideas out there. I truly do take pleasure in writing however
    it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to
    figure out how to begin. Any ideas or tips? Kudos!

    Juventus Drakt Barn – Fotballdrakter

  2. Hi there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
    Is it very hard to set up your own blog? I’m not
    very techincal but I can figure things out pretty quick.
    I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
    Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

    Billige dortmund fodboldtrøjer

  3. Venus Viva™對所有皮膚類型都是安全的,並使用革命性的Nano Fractional Radio Frequency™(納米點陣射頻™)和Smart Scan™(智能掃描™)技術,通過選擇性真皮加熱,從而提供優異的治療效果。使用Nano Fractional RF™將能量透過表皮傳遞至真皮,從而產生熱量,並啟動膚膚的生理機制,重建膠原蛋白及刺激纖維母細胞,最終刺激導致組織重塑。功效:✔改善膚質✔肌膚緊緻✔減淡妊娠紋✔痤瘡及暗瘡疤痕✔減淡細紋及皺紋✔面部肌膚賦活再生 適合面部及頸部

  4. CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

  5. Slaven Bilic has no doubt Chelsea will finish this season in the top four. The champions have started the season poorly by usual standards and are wallowing in mid-table. Slaven Bilic wary of facing a resurgent Chelsea as his West Ham side prepare to host the Premier League champions 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *