Legoland

Ni cerita cuti Hari Malaysia yang lepas
hehehe betapa rajin nak menghapdet blog ni.. dah berkurun dalam draft
malas nak tulis banyak2 layan gambo jek ye..
Gambo pun tunggang langgang tak ikut turutan hehehe

image
Ni fav. tempat diorag setiap kali datang ceh… agaknya feeling bawak keta sendiri :)

image
Lost Kingdom ni Mummy ngan Syahmina duduk kat luar jek… Mr.hBy, Danish & Daneen jek yg masuk kata diorg main tembak2 binatang :)

image
Syahmina suka main kat dalam ni hehehe excited bebeno dia ngutip bola masuk dalam bakul tuang kat dalam tong tu pastu tekan button angin bola terbang di awang-awangan…

image
Ini mainan budak2 naik kuda Daneen feeling knight konon dapat naik kuda camtu ceh..

image
ni macam taman mainan sementara tunggu Mr.hBy bawa Daneen main roller coaster.. Syahmina time ni ngah melayan perasaan tido..

image
sementara Mr.hBy bawak Daneen gi sini main roller coaster untuk budak2 kecik..

image
Ni budak2 kecik baya2 Syahmina boleh masuk tapi masa kitorang masuk sini hanya untuk sejukkan badan :)


Orang beso cbuk buat keta sendiri dia pun cbuk gak mencari bahan menyibuk kacau orang lain :D..
manalah Daneen tak sakit ati

image
Ini diperbuat daripada lego.. dekat keliling2nya boleh buat lego sendiri and ada button robohkan lego yg dah dibuat.. Syahmina keje dia dalam ni nyelit celah2 orang beso baya2 danish pastu picit button tu kasi gegar dan robohkan rekacipta orang lain huhuhu malu maknya..

image
Jom tengok wayang :) kata Daneen

image
Budak kecik tu ntah ape dibebel gaknya, Mr.hBy dah tak terlayan…
Dah masuk dalam ni Syahmina ok jek melayan SpellBreaker w/pon tanpa cermin mata 3D akan tetapi Daneen yang over terjerit pekik bagai pastu takut siap nangis2 huhuhu

image
Naik aeroplane kat sini nak naik ikut ukuran tinggi :D

image
Tido lagi, masa ni kat taman panas terik dia boleh tido dengan lena..

image
Fireman, red team :)

image
Daneen tukang sorak, Danish x membantu kata Mr.hBy hahaha race to win..

image
Ni pun tmpt yang paling Danish ngan Daneen suka.. mula2 naik bertiga kali ke-2 Danish bawak sendiri Daneen ngan Mr.hBy.. as for cekmek kecik ni ngan Mummy dok tepi jek..

image
Driving license Danish ngan Daneen (muka x semanggah masing2)

image
Budak ini tak reti beratur waktu orang ramai :)

image

image
The Tower.. yang ini belum dapat naik yang menyampahnya time orang ramai tunggu turn ckit pny lama tak dan ah nak beratur sebab panas time orang tak ramai tutup ah plak under maintenance ah bagai setakat ni dah 2 kali alasan under maintenance (ari ke-3 opening ngan 24/9)

image
Tutti Frutti tempat fav. Daneen mesti nak singgah klu balik…

image
Briyani’s boleh ah sebab dah lapokan ibu mengandung ni 24/7 lapo :)
dlm jug putih tu air gula utk tuang dalam juice tu :D

Kesimpulannya, biasa2 jek Legoland ni enjoy untuk anak2 sbb saya ibu mengandung hapapuntakboleh disamping menjaga Syahmina.. untuk 4D movie tu plak kata Danish & Mr.hBy best lagi USS sbb effect kadang2 cepat kadang2 lambat dari cerita.. Need more improvements ceeeewahhhhh… kite tunggu waterparks next year hehehe yang tu Mina2 ngan Mummy boleh berendam lama2 tapi kalau buka sebelum bersalin ah..
Ada lagi gambo nanti tepek di lain episod ye, ni episod Cuti Hari Malaysia :D

Jot’s :: Need a break, bukan ke Tanah Lego tapi tempat lain USS ke sekali lagi *wink..wink..* Mr.hBy :)

28 Replies to “Legoland”

  1. Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly.
    I’m not sure why but I think its a linking issue.
    I’ve tried it in two different internet browsers and both show the
    same outcome.

    magliette PSG

  2. JUVEDERM由透明質酸Hyaluronic Acid(一種天然多醣體)製造而成,並具有幼滑及高凝聚力的配方。透明質酸(HA)是皮膚組織的主要成份之一,能自然存在於人體肌膚內 JUVEDERM所用的透明質酸非由動物身體提取,可鎖住水份保濕皮膚,從而增加皮膚密度並改善質感 Juvederm 玻尿酸 加強優化面部輪廓,可被身體完全吸引,能自然地修飾面部輪廓 功效可長達24個月以上 JUVEDERM的特點: 效果立即可見 非永久性 非手術性 安全有效 效果自然 JUVEDERM獲歐盟(CE)及美國及藥物管理局(FDA)認證 首先及唯一獲得FDA認證在首次療程後能維持長達一年2-4功效 新世代專員Hylacross科技為產品帶來獨特的物理特質,包括凝聚力、支撐力及柔順度 這是一套由全球著名醫學美容醫生Dr. Maurício de Maio,以JUVÉDERM®系列透明質酸產品為基礎而研發的面部優化療程,藉著簡單程序便達致面部優化效果,不需進行手術,減低風險。

  3. COLLISTAR 蔻莉絲塔 【青春活膚系列】青春活膚雙效去角質面膜 DUAL ACTION MASK, EXFOLIATING REGENERATING的商品介紹 UrCosme (@cosme TAIWAN) 商品資訊 COLLISTAR 蔻莉絲塔,青春活膚系列,青春活膚雙效去角質面膜 DUAL ACTION MASK, EXFOLIATING REGENERATING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *