Daneen

Lip

bukan main tenyeh lagi

abaikan serak kat sebelah tu

muncung & comot sekali

Semalam masa Mummy ngah wat keje
minah ni datang muncungkan mulut
“Nanti belikan adik ni he (sambil letak tgn kat bibir dia cam pakai lipstick)”
“Mummy tak pakai lipstick”
tapi Mummy bangun gak pastu pakaikan dia lipgloss.
Pastu dia lebih2 lak nak pakai sendiri
mula2 Mummy tak kasi pastu merajuk
Mummy bagi gak malas nak melayan kalau majuk buruk..
Bila dah puas tu dia benti
pastu tgk tv cari pepet puting dia
kata ayah “Mana leh hisap puting nanti hilang lipstick”
pastu dah lama2 dia boring cos xleh hisap puting
gi dapur lap mulut kat towel
dah gian sangat ah tu……

Till next episode…

8 comments

hu hu hu…Damia ada tanda2 suka ngn liptick…la ni, setiap kali dpt handbag siti, cnfirm dia buka dan cari lisptik..

hahaha..pandainya nak bergaya..tapi nak berpoting lg..mcm yaya pun tak leh tggal poting dia..lpas ni mumy die kna bli gula2 lip lah hehehe…bersemut nnti muka..

>> ala muncung.. mesti dia ingat lawa abistu..
>> azalia(sikecik) anak akaktu pun dah pandai sebut littik.. nenek /nenek sedara / moyang dia ketawa dengar.. budak zaman sekarangkan..

ChoZila –> budget lawo abis ah tu dah macam ghupe ape ntah, kang sat lg nak gi Jusco awal2 dah pesan jgn lupe lipstick adik

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube