Luminarc

Blue Plenitude
ni pun Along Azah yang carikan
dah terlanjur dia balik Kelantan
actually yang me punye warna hijau
tapi dah xde dah habis kat Rantau Panjang
dia call semalam
“Paksu cakap ngan Maksu warna ijau xde”
“Kalau xde Plenitude ape² jek ah asal Luminarc hijau, Paksu bukan tau ape pun”
Mr.Hubby mmg tak tau ape pun
coz dia kena kuar duit klu x beli pun xpe gaknya kata dia
la ni me ngah giler Luminarc ngan Corningware…
dah macam bisnes on9 plak

pic10-1

5 comments
  1. murah eh luminarc kt rantau panjang?

  2. wah wah.. ni bleh share buat business online nih

  3. murah ek pinggan mangkuk seme tuh..
    tp kite kurang bminat la benda2 nih..
    mayb blom tiba masenya lagi kut..
    heheh..

  4. bab pinggan mangkuk nie, memang kurengg cikit kepahaman nye..bak kata eDrYaNa kata mayb blom tiba masanye lagi…suen

Comments are closed.