Mak Mertuaku

Alhamdulillah
pembedahan dah selamat
tadi Mr.Hubby SMS bagitau
my MIL dah ada kat ward & SMSnye tulis
“Mak nak makan piza lak ni”
aduh mak mertua aku ni tau ah puasa dari pagi
takkan terus nak makan pizza cam mat salleh lak
mana ah cucu 2 orang ni tak asik makan makanan mat salleh gak
nak tak nak terpaksa ah Mr.Hubby tpon PIZZA HUT delivery ke hospital
mentang² anak dia keje kat situ suke² ati jek
dia nak wat ape….mak ek….
syukur my MIL dah ok & petang kang dah leh kuar wad

pic10-1

Categoriesam

10 Replies to “Mak Mertuaku”

  1. alhamdulillah…dasyak gak your MIL…American…tapi selagi dia selera nak makan, kasi je..nanti dia dah tak selera, letak apa pun dia tak mau kan…

  2. ~100 預防高危致癌的 HPV 16、18 型號 (可減低 70 患子宮頸癌的風險) ~100 減低引致生殖器官濕疣 (俗稱「椰菜花」) 的 HPV 6、11 型的感染 (可減低超過 90 患生殖器官濕疣的風險) HPV4合1子宮頸癌疫苗 Gardasil HPV病毒會感染人類的皮膚及黏膜,一般會透過性接觸及親密的皮膚接觸而受到感染,是一種男性與女性都可能感染的常見病毒。可感染身體各個部位的HPV超過100種,當中有部份的HPV類型可影響生殖器部位,導致生殖器疣(genital warts) 、子宮頸細胞異常(abnormal cervical cells) ,甚至子宮頸癌 (cervical cancer)。 4合1 HPV 子宮頸癌疫苗,覆蓋4種高危HPV病毒:6、 11、16及18型(約70的子宮頸癌由HPV16和HPV18病毒引致),有助預防子宮頸癌、外陰癌、陰道癌及生殖器官濕疣

  3. 舒顏萃、sculptra 、3D聚左旋乳酸,童顏針、提眉、飽滿太陽穴、豐頰、改善法令紋、嘴角皮膚皺摺、飽滿下顎、緊緻下巴輪廓線條等一些相關議題、似是而非或有爭議的事項的披露與討論。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *