am

Mak Mertuaku

Alhamdulillah
pembedahan dah selamat
tadi Mr.Hubby SMS bagitau
my MIL dah ada kat ward & SMSnye tulis
“Mak nak makan piza lak ni”
aduh mak mertua aku ni tau ah puasa dari pagi
takkan terus nak makan pizza cam mat salleh lak
mana ah cucu 2 orang ni tak asik makan makanan mat salleh gak
nak tak nak terpaksa ah Mr.Hubby tpon PIZZA HUT delivery ke hospital
mentang² anak dia keje kat situ suke² ati jek
dia nak wat ape….mak ek….
syukur my MIL dah ok & petang kang dah leh kuar wad

pic10-1

4 comments

alhamdulillah…dasyak gak your MIL…American…tapi selagi dia selera nak makan, kasi je..nanti dia dah tak selera, letak apa pun dia tak mau kan…

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube