Mak Mertuaku

Alhamdulillah
pembedahan dah selamat
tadi Mr.Hubby SMS bagitau
my MIL dah ada kat ward & SMSnye tulis
“Mak nak makan piza lak ni”
aduh mak mertua aku ni tau ah puasa dari pagi
takkan terus nak makan pizza cam mat salleh lak
mana ah cucu 2 orang ni tak asik makan makanan mat salleh gak
nak tak nak terpaksa ah Mr.Hubby tpon PIZZA HUT delivery ke hospital
mentang² anak dia keje kat situ suke² ati jek
dia nak wat ape….mak ek….
syukur my MIL dah ok & petang kang dah leh kuar wad

pic10-1

4 comments
  1. Alhamdullilah…semuanyer berjlan lancar…layankan jelah…

  2. Siti >> Yap mmg dilayan pun..

  3. alhamdulillah…dasyak gak your MIL…American…tapi selagi dia selera nak makan, kasi je..nanti dia dah tak selera, letak apa pun dia tak mau kan…

  4. mummy_ayu >> Tul tu..

Comments are closed.