Makan Free

Malam Jumaat aritu gi Jusco,Bukit Indah beli barang dapur
entah angin monsun ape Mr.hBy ajak gi malam selalunye di siang ari jek klu nak shopping
tambah plak jadual taekwondo Danish dah tukar
dari Jumaat malam 8pm ke Sabtu pagi kul 8.30am.
Sebenonye niat asal nak ke Mc’D untuk dapatkan Charcoal (KICK) final design untuk lengkapkan koleksi Mr.hBy.
Tiba² jek keta tu masuk ke Jusco *waka waka*
Malam tu, ada pameran produk Nestle ada bagi free milo, nescafe, maggi & ada cam games jek masa gi aritu.
Budak 2 ni plak klu nampak benda2 free camtu harus nak mencuba
sanggup Danish ni beratur panjang² semata² nak dapatkan maggi tu untuk Daneen
abang penyayang ah tu konon *waka waka*
semangat Daneen makan maggi free tu, lain rasanya nak aeh ngan Mummy masak
gambo Danish xde coz masa tu dia gi queue lagi untuk 2nd trip makan maggi
airnye plak milo ais free…. bagus tul jimat duit ayah malam tu
Mummy x join diorang makan free, maggi celup air panas *uwek*
sekian, sahaja kisah makan free anak²… tiba² blurrrrrrrrrrrrr

Jot’s :: eiisshh hawat dari semalam terbayang² signboard Starbucks jek ni….


footer
2 comments
  1. he2..xpe..aslkan free..

  2. baiknye abang danish ….

Comments are closed.