Daneen, Danish, Me, My Family, Ney

Makan lagi

Balik dari open house at Mummy nyer SE
kitorang gi plak ke TUTA untuk mencari anak udang + ulat
untuk santapan Kelisa and Pari Mr.hBy
pastu berdesup plak ke Pelangi Indah amik PakNgah
boleh plak PakNgah ajak makan kat Rawa Steamboat

mmg best makan ah berapa banyak
ko nak makan amik jek leh tambah² sampai senak perut
yang paling banyak Mummy makan adalah daging blackpepper grill ngan shitake mushroom kuah tomyam dia sedap sehingga menjilat jari :)
ada choice chicken soup or tomyam, we prefer both coz untuk anak²
tapi xpe klu soup habis pun leh refill
Danish dok melantak chicken wings & satay
Daneen lak melantak crab stick, “eskrem” ngan tembikai

Nenek at 1st xnak makan
coz kata dia cam restoran Chinese, lagipun dah kenyang makan kat openhouse tadi.
tuptup dia yang banyak melantak cam xnak berenti okeh
kata PakNgah last week budak² ofis dia lepak kat sini dari kul 8pm-12am
perkiraan kat restoran ni cam buffet RM17/person, budak² bawah 3y FOC, 4y++ xtau berapa diorg charge coz PakNgah yang bayar.
sape² nak cari tempat makan best leh gi sini, toilet pun bersih.

Thumbs up untuk rest. ni……mmg sedap banget

footer

One comment

wah nmpk sedap tu..

ni pun baru balik open house kt opis.. senak tul perut ni..

Tu la selagi raya x abis.. makan je la kita ni kan…

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube