Makan2 time

Sabtu lepas adalah hari berjalan serata dunia
hahaha jalan ah sangatkan.
Pagi kul 11am gi oversea Singapore amik Maktok kat umah NekLong
sampai2 sana budak 2 tu kebuluran cam setahun x jumpe meehoon wat malu tul.

biasa ah orang tua bile dah jumpe susah nak berlepas
ape lagi terjadi ah kes berjujuran airmata okey
Mummy sebak gak tapi kena control kang x pasal2 kena kutuk ngan Ayah.


Balik terus gi Impian Emas open house umah PakTeh.
Malas nak tulis banyak2 layan gambo k.
  1. Alamak lupe ah nama baby ni, baru 7 bulan tapi aggressive semacam asik nak berjalan jek.
  2. Ni Abg. Adi anggota baru dalam keluarga.
  3. Abg. Fakhrul anak tuan umah tapi kesian dia x dapat balik coz nextweek nak balik so terpaksa mgg ni kena stay hostel.
  4. Suke tgk box sebelah kipas tu cam CD player, lupe nak amik close pic.
  5. Sanak Saudara.
  6. Ini budak ngah merajuk, masa ni Pak Anjang kacau dia dok membebel bertukar Digimon ke Ben-10 jauh sungguh nak.
yang pasti makanan menyelerakan ada spagheti, tuna macaroni, lontong kering, ubi rebus, sambal tumis, nasi lemak, air longan, cocktail & sarsi.
ape yang pasti kami KENYANG



footer

6 Replies to “Makan2 time”

  1. whoaa…menu juadah yg mmg menyelerakan la kak. zie antu spagetti..yummm yumm. tuna macroni…err..lom pnah org mkn taw..sobsobsob

  2. biasa la tu.. org tua mmg camtu.. sama gak mcm mak mertua zana.. asal balik je mesti menangis sakan..

    bnyk tul menu tu.. pasti sedap.

  3. 用CO2激光完美的波長與熱作用比例,強大的熱作用可以使陰道粘膜中的膠原纖維、彈性纖維、網狀纖維及有機基質大量增生重塑;CO2的微脈管作用原理使陰道血管重建,血流量增加,細胞功能活躍,進而使陰道緊緻,分泌作用增強、敏感度提高,使陰道恢復年輕、健康狀態。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *