Daneen, Danish, ney family

Makan2 time

Sabtu lepas adalah hari berjalan serata dunia
hahaha jalan ah sangatkan.
Pagi kul 11am gi oversea Singapore amik Maktok kat umah NekLong
sampai2 sana budak 2 tu kebuluran cam setahun x jumpe meehoon wat malu tul.

biasa ah orang tua bile dah jumpe susah nak berlepas
ape lagi terjadi ah kes berjujuran airmata okey
Mummy sebak gak tapi kena control kang x pasal2 kena kutuk ngan Ayah.


Balik terus gi Impian Emas open house umah PakTeh.
Malas nak tulis banyak2 layan gambo k.
  1. Alamak lupe ah nama baby ni, baru 7 bulan tapi aggressive semacam asik nak berjalan jek.
  2. Ni Abg. Adi anggota baru dalam keluarga.
  3. Abg. Fakhrul anak tuan umah tapi kesian dia x dapat balik coz nextweek nak balik so terpaksa mgg ni kena stay hostel.
  4. Suke tgk box sebelah kipas tu cam CD player, lupe nak amik close pic.
  5. Sanak Saudara.
  6. Ini budak ngah merajuk, masa ni Pak Anjang kacau dia dok membebel bertukar Digimon ke Ben-10 jauh sungguh nak.
yang pasti makanan menyelerakan ada spagheti, tuna macaroni, lontong kering, ubi rebus, sambal tumis, nasi lemak, air longan, cocktail & sarsi.
ape yang pasti kami KENYANG



footer
2 comments

whoaa…menu juadah yg mmg menyelerakan la kak. zie antu spagetti..yummm yumm. tuna macroni…err..lom pnah org mkn taw..sobsobsob

biasa la tu.. org tua mmg camtu.. sama gak mcm mak mertua zana.. asal balik je mesti menangis sakan..

bnyk tul menu tu.. pasti sedap.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube