Posted in am

Malang Lagi…

Ari Sabtu Mr.Hubby & Mummy berdating
anak2 tinggal kat umah coz takut lama
bila dah lama anak2 mesti meragam esp. Daneen
so keputusan yang wajar adalah tinggal
tempat2 yang dituju :-
<@ GIANT beli susu anak yg dah kehabisan
<@ LANDMARK survey barang CC last2 x beli pun buat penat jek g sana
<@ KIPMART beli lauk-pauk
<@ TAMAN TUN beli barang elektrikal
oleh kerana dah banyak tempat singgah tapi perut x diisi
Mummy kebuluran yang amat tapi Mr.Hubby kata makan kat umah jek
dush dush kedekut yg amat
so Mummy minta beli air so singgah 7E Shell
bila dah kuar dari 7E Mummy cari Mr.Hubby x jumpa

Akan tetapi keta ini yang menunggu di depan pintu
dalam ati berkata
“Kesian keta orang ni, sapa ah yang melanggar gaknya”
sekali tengok driver
“Ak ah lahai baju ko sama ngan laki aku”
sekali dihon miahaha mmg confirm laki aku
me terus suh dia turun keta tgk scratch kat keta
angin kawan mmg makin xbaik
Mummy terus senyap tanpa berkata ape2
kang x pasal salah cakap perang jadinya
actually keta tu baru amik mgg lepas so kiranya dalam masa seminggu dah accident lagi
tapi kali ni gerangan orang yang B**OH masuk @ kuar parking
yang jadi mangsa keadaan keta aku
hish menyampah betul ntah berapa rat** ah kena gaknye
pantang Mummy bangan nak beli something
mesti kena kuar duit
apalah malang nasib keta ni gaknya

sign_edited-1

11 thoughts on “Malang Lagi…

  1. Sabor je lah…lepas satu, satu musibah kena kat keta tu…..tah2 nak mintak tukar kot…ngeh..ngehh…

  2. betul2…dia mmg nak gnti baru kot…kes sama kene ngn mr hubby..dan lagi sakit hati, kene masa lg sehari nak nikah…petang tu juga temankan hubby kat bengkel betulkan kete…lg teruk, bumper terbarai…dah mak siti bising, esok nak nikah, siti bolh dok kat bengkel lagi…sabr eh…

  3. sabar ya mummy dasy.. sikit je tu.. nasib baik x kemek bahagian enjin ke apa ke.. hihi..

    **hadiah tu saya x pos lagi.. maaf sangat2.. duk struggle handle mak punya hal.. dah reda nanti, saya pos ya.. ampun..

  4. adoiiii pjg tueeeeee calar. beso lak tuh. mahunyer x sakit ati nengok kan…

    keji ler org yg pi calarkan n larikan diri tuh, sgt x bertanggungjawap arr

Comments are closed.