Malas Yang Amat

Uish ape nak wat ni
malas yang amat arini, mood xdak ni

– keje berlambak malas nak tengok
– nak berkebun pokok² belum leh tuai
– s/khabar² & majalah² dah habis di baca semua

huhuhu hujan² ni dalam pala hotak ni dok mikir nak tido jek
huwaaa nak balik, penat keje ni
ape yang penatnye kat tmpt keje ni dok jek ek
dah mengong dah ni :)
any suggestion friends ape yg patut di buat?????

footer

4 comments
  1. ngangkang la pe lagi..

  2. cdot >> xleh mata² gelap ada

  3. dah namanya mata gelap..bkn dia nmpk pun…

  4. apa kata brgosip dgn kekwn…ha, ilang ngantuk n bosan!!!

Comments are closed.