Daneen,  friend,  Me

Melawat BB Iman

Gambo cilok Pn.Hernee trimas w/pon ko belum setuju miahaha

Semalam seperti dijanjikan ngan Pn.Hernee tuk melihat Baby Iman
kuar umah kul 2pm, kul 11am SMS dia tanya jadi gi ke tak
hahaha belum smpi umah lagi masa tu
lagi kat KipMart beli lauk
dia sms suh bawak Daneen, mmg Daneen nak ikut pun
coz sebelum tu me bgtau
“Sape nak ikut Mummy?”
“Kakak nak ikut, abang xyah, girl ngan girl, boy ngan boy” kata dia
dalam keta dia cbuk lagi
“Abang ngayok ngarok kena tinggal kan, adik tak ngayokkan Mummy”
maknye yang sedia malas anggukkan aje hahaha
bile dah smpi umah Pn.Hernee dia bebel lagi
“Jom ah tuyun turun kata nak tengok bb”
me bgtau dia bb kat tempat lain, ni nak amik kawan Mummy dulu
pastu bile Pn.Hernee dah naik tegur²
dia leh wat muka sombong sambil menjeling
bile dah smpi umah Mummy Pink dia nak bawa bb ngan puting
me bgtau xyah tinggal dlm keta
dia tanya lak “Bb xpakai pepet he?”
maknye ni iyekan jelah nak……
mule² enjin dia belum panas dok berempat jek ngan Mummynye
bile dah panas macam² hal di buatnye
☺nak buah epal suh plak buang kulit buat macam kat umah
☺bile org angkatkan air dia leh merengek lak nak biskut
nasib baik ah gi ngan Mummy nak
klu gi ngan ayah mau balik kena ganyang ngan biskut
bila enjin dia dah panas macam2 dia wat hal
buang angin ah, pastu manjat wat cam umah sdiri
dalam kul 4pm balik kitorang gerak balik
coz Mummy Daneen dah panas b***ot tgk keletah dia yg bukan2
sebelum macam2 lagi kuar baik baik….
sungguh x puas tgk Baby Iman coz dia asik mengempeng jek
oh ada 1 lagi sebelum terlupa
masa on d way balik Mummy & Pn.Hernee berbual2
terkeluar perkataan “Mam**s”
dushdush sedas kena ngan Daneen
“Hei… mana boleh cakap m****s nanti ayah marah ah”
to Pn.Hernee lupe nak ingatkan jgn sebut perkatan2 sedemikian
tu belum ngan Danish lagi dahsyat byk pantang larang xleh cakap

sign_edited-1

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube