Mengidam @ penyejuk tekak

 

 

Ingat post INI tak? mengenai mengidam…
hahaha mengidam ni mak2 saja mengada nak manja2 time2 pressure kan ekeke

Jadinya saya gelar ni masa untuk penyedap tekak MakYong :)

dari awal pregnancy sampai ke 14w saya mengalami masalah morning sickness yang teruk… 3 kali warded :)
Paling teruk antara 5 kali mengandung…. bukan kategori morning sickness dah boleh di kategori 24hours hehehe
sampai ke satu tahap takut nak makan, sebab smpi muntah darah…

da boleh makan, meh saya senaraikan list penyedap tekak saya…

  • Meatball abangburn – tq En.Suami
  • Garrett – tq Gel
  • Starbuck frappuccino
  • Harum Manis
  • Steak Wadihana
  • BR
  • Mee Bandung Chamek
  • Nasi Beryani Pakistan

Setakat ini… tu aje kot yang saya benar2 teringin ekeke… akan bertambah dari masa ke semasa miahaha