Posted in am

Menyeramkan

Malam tadi lebih kurang kul 12.03am
Mummy bangun wat susu Danish(5y still minum susu dalam botol lg ok)
Pas wat susu, gi toilet
masa dlm toilet tu
Mummy dengar org beri salam
sore lelaki tapi sayup jek kat pintu belakang
Mummy cuba dgr2 lagi mana tau betul org beri salam
tapi xde huuuwaaa ape lagi
tak cukup kaki berlari masuk bilik tido berpeluk ngan Daneen
pastu SMS ayah hampeh tul tak dijawabnye msg Mummy
klu dulu time bercinta terus tipon klu Mummy msg tgh2 mlm…:-(
pastu kul 2.30am Daneen lak nak susu
Mummy tak watkan pun cos takut
nasib baik dia tak merengek minta semula….
Mummy confuse perasaan ke kenyataan
tapi tak mungkin mamai cos mmg tak tido lagi baru habis tgk sinetron INTAN
mata segar bugar lagi okie
ayah balik keje pagi tadi dia kata org umah belakang gaknya
boleh gitu dah dekat 6y duk situ umah belakang wat party tgh2 mlm
pun sore diorg x dgr ni lak beri salam pakai microfon ape……



Till nest episode…

9 thoughts on “Menyeramkan

  1. adoi…kalau saya lah tak cukup tanah lari…terus masuk dlm kelambu…(sebagaimana coretan saya pagi tadi…lebih kurang lah tu) awkkkakwka

  2. yazeema –> mmg seram tgh2 malam lak tu

    genny –> wallahualam apebenda tu, mamai x kot tapi gaknya ah tu hehehhe

  3. dasy…siti pun ada pernah rasa mcm tu…sbb takder org laki kat umah kan…kalau kena part siti, mmg cnfirm siti dok dlm bilik je,…nasib umah taman, kalau umah kg dan byk tingkap, lagi seram….

Comments are closed.