Posted in Me

Menyerang kembali

Arini xde wat pape pun
pagi sementara tunggu Mr.Hubby balik gotong royong
masak untuk lunch pastu tido ngan Daneen
lepas makan perut lak sakit 2,3 kali gi jumpe “”En.T””
lepas Asar dah semacam huhuhu hempedu ku sakit kembali
rasa mcm nak wat arini jek
tapi surgeon xde kat JB, nak taknak telan jek pil tahan sakit
baju dah basah ngan peluh tahan sakit
memang xde mood budak 2 tu Mr.Hubby yang uruskan
ku dah tak larat, minggu ni jek 5 kali serangan
semalam jek dapat relax x amik pil
amik pil lak alergy habis bengkak mata
kalau orang tak tahu mau anggap ku berentam lakibini
Rina punye jemputan pun xdapat gi
xpe Mirul bagi aunty address ye me ada nak post something,
jemputan² kahwin pun x gi, sejak² ni makin menjadi
serangannye kadang² tak tertahan rasanya
nak tengok konsert AF ni pun cam xde mood
mata dah gatal² ni cam nak tido jek…
huwaaa dah kali ke bapa menguap da….

pic10-1

3 thoughts on “Menyerang kembali

  1. oh.. ya ke.. alahai kesian mummy dasy.. emmm takpe la.. nnti kita beri add ya.. mekacih byk2.. lain kali klu berkesempatan kita jumpa2 ya..

  2. itulah mummy…siti dpt bygkan cmne sakitnyer tu…sbb mmber siti ni, selalu kene kat opis…dia kata cm nak tercbut nyawa je….

Comments are closed.