Me

Minggu penuh dugaan

2 ari x dapat on9 semua gara²
Mr.Hubby kedekut lappy dia
xpe nnt me beli si idaman hati jgn jeles lak
menyampah tau…

SABTU

xde wat ape² bangun dah kul 9am
anak-beranak pemalas yang amat bangun matahari dah atas kepala
x buat sapan terus masak untuk lunch
tapi makan lambat coz Mr.Hubby gi melawat
nenek Elly iaitu hubby Azie meninggal
kul 1.30pm baru Mr.Hubby balik
terus makan coz perut dah menggelupur lapo
petang dalam kul 4pm++ perut dah sakit
seperti selalu bila sakit perut
hangin 1 badan sapa berani cari pasal mmg kena gamaknye
pastu dah malam lepas manghrib perut dah sakit yang amat
nak tido pusing kiri pusing kanan serba salah
malam lebih kurang kul 1am++ dah tak tahan
ajak Mr.Hubby gi klinik
mule² gi klinik Faizal kat Uda tapi tutup
pastu gi poliklinik Puteri kat Skudai
sampai² nasib xde patient lain tp tu pun lmbt gak dpt jumpe doc.
bile masuk bilik doc. buat scan
bile dah scan kata dia dalam hempedu ada multiple batu
berderau jantung masa dengar jawapan doc.
coz selama ni dah 3,4 bulan gak kena sakit perut camni
tapi ingat gastric jek x budget serius camni
kata doc. selagi x buang batu tu selagi tu ah sakit
so doc. wat reference letter kat PSH
jumpe pakar bedah
huhuhu berdebar² nak tau keputusannye
citer PSH nnt ye nak siapkan keje jap…

pic10-1

3 comments

itu batu hempedu namanya (gall stone) sakitnya ya amat..dinie pernah kena dulu.. mmg kalau dokter xcheck btl2 diorg ingat gastrik..sbb simptomnya seakan2 gastrik

try google pasal ‘gall stone’ n cari resepi yg blh tlg kurangkan risiko serangannya.. itupun kalau dokter kata batu hempedu tu kecik lg cam dinie punya. dinie amalkan mkn ubat dokter je..dah habis ubat, dinie minum air kelapa. baru2 ni ada kwn yg kena dia jmpa kat google petua minum jus epal hijau..ada cara minumnya. google la

rasanye macam kes my sister in law…macam kes dia pun kena operate..pas tu ok. simtomnye memang macam gastrik..

hope u get well soon! take care ok!

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube