Uncategorized

Model

Gaya seorang model
Hikhikhik ni semalam kat Aeon Bukit Indah masa ayah cbuk milih baju, minah ni cbuk jd model suh amik gambar dia. Nasib Danish x ikut klu x maunya roboh sign tu keje dia 2 badik. X byk barang yg di beli cume baju hBy jek ngan Daneen sepasang.
Danish punya x beli coz dia kena ukur badan xleh beli sebarang nnt x sesuai pun dia xnak pakai.

11 comments

amboi model brand renoma yerkk

kak, byk sale tak kat eon bukit indah…coz' ingat minggu nie nak naik jb ler shopping raya….

Phalla >> ofcos, i add urs

mummy_ayu >> dah 3 ari cuti, 3 ari terjah shopping complex

Hernee >> huhuhu perli ah tu tau ah skang dah 3 kali ganda dari dulu..

Zanna >> banyak sangat2 harga pun giler2 less

Wah dh shopping raya Yang..
Tk sempat lg nk menuju ke sana..
Mggu lepas bgasak g Uda Ocean Angsana rmai gla org Yang huhu blaga2 vontot smpai..
Metrojaya Pelangi, Jusco Tebrau, Danga City Mall, Danga Bay, Kotaraya sudah kuterjah hiks

Mama Qaseh >> Sama ah sebelum gi Jusco tu gi Angsana aduih ramai x leh jalan…. uih jauh2 g tak larat nak terjah

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube