Muhammad Adam Rizqi

Bulan lepas Mummy ada post N3 pasal BB ni
tapi xde gambonye masa tu.
Kalau luper gi checkout kat SINI
Hari ni genap sebulan usianye.
Maknye aih cuma berpantang makan jek okey,
16 ari pantang dia dah gi servis keta bagai dahsyat sungguh okey.
Mummy gi tengok Adam ari Ahad
gi berdua jek ngan Daneen.
Danish x ikut coz kata Daneen
“Abang ikut ayah, girl ngan girl, boy ngan boy”
me tanya boy kat umah nak watpe?
“Masak” Daneen jawab.
Sampai umah Adam ngah tido dalam buai
hehehe me terus angkat & wat main.
Daneen plak digomol2 pipi si Adam tapi kejap jek dia main.
coz pastu dia berlantak minum air sirap ngan biskut lak.
Tak malu tul bercawan2 dia minum okey.
Adam ni comel lote jek keciknye
anak² sendiri gedabak², panjang² masa kuar tu yg kekok gak nak pegang mule².
Adam ni ske tido atas dada kata maknye…
so sweet :)

Note : ish bile tengok bb ni cam best ah plak.

footer

14 Replies to “Muhammad Adam Rizqi”

  1. hik hik hik…dah nama nya budak2….kalau kat umah org biskut kering pun dia lantak…kat umah sampai berkulat tak disentuhnya…itulah anak2 saya,,,….ekekekekk

  2. Somellnya baby ni kan..
    Ermm kalau tgk baby cam best pe lagiii Yang tmbah laa lagi satu thn depan hiks..

    P/S:Thanks 4 the info pasl Pap Smear tue hehe..wah tabik laa Mummy dh wat dulu upenya yea..
    Btl2 berani la kan..Tang kena bukak bwah tue yang malass jer rasanay..surely segan gila tue hehe

  3. salam..

    Memang comel baby tu.. bb kan mase umor lom 1 tahun..memang suke sgt la sbb x banyak kerenah..tp after that jekk…huhuhu..sabor je laa..apapun dah name nyer budak kan.. x noti x sah.. eheee..

  4. salam mummydasy..dah ada nn yer…nantilehlah kita klik mengklik..akak dah klik dah..
    budak-budak ni memang cam tu perangai dia orang..bila gi umah org..mcm tak pernah makan minum kat umah..menciiii dan memalukan sungguh.
    memang kecik ek baby tu..

  5. alaaa…nape lah xajak aku…
    enth biler ler aku nak g tgk Edah..

    Hari ni iMan 5 buln…(tgk blog iman)

    rase mcm nak tambh lg…jer biler tgk bb baru…huhuhuhu…tp takoooot…

  6. Hello are using WordPress for your site platform? I’m new
    to the blog world but I’m trying to get started and set
    up my own. Do you need any coding expertise to make
    your own blog? Any help would be really appreciated!

    Lazio drakt

  7. Venus Legacy™是第一個,也是唯一一個得到美國食品藥品監督管理局批准,利用4D™技術結合多極射頻(RF)、磁力脈衝、變量脈衝VariPulse™技術(VP)和實時熱力反饋的設備,這使Venus Legacy™能夠提供一個既安全又無痛的療程,並取得理想效果。Venus Legacy™的療程為所有類型的肌膚提供一個100安全和無痛的美容過程,並針對面部、頸部及身體各處,提供以下即時和持久的效果 非手術塑型 減少橙皮紋 減少皺紋 減少皮下脂肪 收緊肌膚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *