My cheeky girl

Klu pasan stp kali ada gambo Daneen
mesti wat muke² sembarang bak kata Danish
ngan rambut yang berserabut coz x suke sikat rambut
padahal dr kecik Mummy suke toncet, pki headband
bl dah beso x blh cuit rambut dia
bila nak sikat mula ah menjerit cam kena histeria
so layan gambo muke² dia

ni separuh jek 2007 x masuk
nasib baik pic tu semua xde kat lappy
semua kat PC umah nenek
kalau ada mau rabun mata Mummy
nak mengeditnye
tak tau lak ape motip dia suke wat muke sembarang tu
cam poyo jek kata Danish….
nanti dia jawab “suke ati ah muke org”
P/S : orang = Daneen bahasa diri dia

Till next episode…

22 Replies to “My cheeky girl”

  1. tunggu ae Daneen..siap die kalau jumpe..nak tarik2 muncung die..minah ni muncung die tu yg wat mahal..hehe..geram aku tngok..

  2. Rynas >> 2y6m, ye ke chinese look klu gi mana² chinese suke tegur nak mata cam dia especially preggy woman xtau nape

  3. KV >> kdg2 mmg serabai smpi me sll kena marah ngan nenek dia coz x sikatkan rmbt klu ngan org lain bkn main lg dia bg pala dia org nak wat pe pun xksh.

  4. HErnee >> Tu ah pasal klu nak majuk pun automatik, br ckp adik ja… dia dah nonggeng majuk ayat blm hbs lg…

  5. daneen suke muncungkan mulut die ek. so cutee ler. mumy bile nk mai kch ek? leh zie tarik muncung daneen tuh..hehehe

  6. mmg dari mula kenal blog ni dah geram dgn aksi muncung Daneen tuh. hehehe… kalau Alya masa kecik2 dulu bila ckp “buat busuk..buat busuk..” dia akan buat muncung cam Daneen la ;D

  7. CuteMiut78 >> cute ke..

    Zie >> Tgg durian runtuh insya'allah akak smpi sana lg hehehe

    diniedinar >> Buat busuk tu ah puncanye kak smpi skang berjangkit

  8. A Spanish government commission has imposed fines of £2,200 on a Real Madrid member and two others who insulted players and struck Gareth Bale’s car after Sunday’s La Liga defeat at Barcelona. Gareth Bale’s car attackers fined £2,200 each by Spanish commission and banned from ‘sports installations’ for six months

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *