Posted in Daneen

Nak beli baby…

Sejak Zikri dah ada kat umah MIL ni
Daneen asik nak ke sana jek.
Ada 1 aritu ngah berbual² ngan dia, sekali dia bagi soalan.
Daneen : Adik nak bb macam kaklong(ibu Zikri).
Mummy : Kan kakak dah bagi Zikri.
Daneen : Nak beli bb macam kaklong tu. Kaklong beli katne?
Ayah : Baby ape? sore dah nak angin.
Mummy : Bb resdung tu ah.
Daneen : Bukan bb resdung, nak beli baby Jikki Zikri
Mummy & Ayah dah ketawa terbahak², anak dara dok melalak coz kena ketawa
Dalam dok kalut si abang tolong jawabkan
Danish : Baby tu xleh beli, yang tu kena beranak.
Daneen : Adik xnak beranak….sambil menangis² bagai…
Daneen..Daneen… ape perasaan dia gaknye bile tengok baby tu. Dia ingat Kaklong dia beli gaknya baby tu.

see dia leh dok dalam kelambu tu ngan Zikri.
Gambo ni semalam amik, kata hBy dia dah puas penat dok camtu dia join plak baring dlm kelambu tu sekali.
Pic ni curi kat FB Ibu Zikri.
gaknye kalau ada adik sendiri boleh jadi kakak yang dharap.
footer

12 thoughts on “Nak beli baby…

  1. he he he…daneen….untie nak beli satu gak…nak baby boy tau…he he he…

    p/s: gielah "buat" baby tu mummy…ha ha ha ha

  2. biasa la.. nk adik. sama gak mcm sara nk suruh beli baby kt chow kit lg.. hehehe.

    kelakar tul dorang ni..

  3. salam….besa la budak2…anak2 saya pun cenggitu gak dulu..si kakaksiap mintak beli baby pomuan sama cam dia…

Comments are closed.