Nak beli baby…

Sejak Zikri dah ada kat umah MIL ni
Daneen asik nak ke sana jek.
Ada 1 aritu ngah berbual² ngan dia, sekali dia bagi soalan.
Daneen : Adik nak bb macam kaklong(ibu Zikri).
Mummy : Kan kakak dah bagi Zikri.
Daneen : Nak beli bb macam kaklong tu. Kaklong beli katne?
Ayah : Baby ape? sore dah nak angin.
Mummy : Bb resdung tu ah.
Daneen : Bukan bb resdung, nak beli baby Jikki Zikri
Mummy & Ayah dah ketawa terbahak², anak dara dok melalak coz kena ketawa
Dalam dok kalut si abang tolong jawabkan
Danish : Baby tu xleh beli, yang tu kena beranak.
Daneen : Adik xnak beranak….sambil menangis² bagai…
Daneen..Daneen… ape perasaan dia gaknye bile tengok baby tu. Dia ingat Kaklong dia beli gaknya baby tu.

see dia leh dok dalam kelambu tu ngan Zikri.
Gambo ni semalam amik, kata hBy dia dah puas penat dok camtu dia join plak baring dlm kelambu tu sekali.
Pic ni curi kat FB Ibu Zikri.
gaknye kalau ada adik sendiri boleh jadi kakak yang dharap.
footer

16 Replies to “Nak beli baby…”

  1. he he he…daneen….untie nak beli satu gak…nak baby boy tau…he he he…

    p/s: gielah "buat" baby tu mummy…ha ha ha ha

  2. salam….besa la budak2…anak2 saya pun cenggitu gak dulu..si kakaksiap mintak beli baby pomuan sama cam dia…

  3. 【私服穿搭】活力四射T SHIRT穿搭示範♥崔咪’S STYLE x6 @ B2B崔咪TRAMY :: 痞客邦 :: 大家都知道崔小咪是搭配控吧XDDD之前冬天的某一天,我就和多年的好友一起聚會,結果他們竟然給我出了一道功課,就是…欸…你冬天可以走時尚多層次風格,但是夏天的T SHIRT哩…..要怎樣搭配

  4. 激光是單一波段的光能 , 在同一時間發射 , 光線能量較為集中 , 能深入皮膚打擊患處之異常色素或血管 , 溫和地刺激皮膚內的骨膠原更生, 新生的骨膠原令您的膚質光澤柔嫩 , 煥然一新 , 抗老效果顯著。有效治療色斑(雀斑 , 太陽斑 , 咖啡斑 , 太田痣 , 紋身) , 血管問題 (葡萄色斑 , 微絲血管擴張) , 膚色不均 , 皮膚鬆弛 , 毛孔粗大 治療後皮膚會出現短暫的紅腫 , 要注意防曬及遵照醫生指示護理皮膚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *