am

Network busy

Tadi dalam kul 6.30pm
sape yang menggunakan talian Ce***om
boleh tak wat outgoing call @ incoming call pun takleh masuk
Mr.Hubby pun call ah customer service
tak tahu ape dia cakap tapi muka Mr.Hubby pun dah naik hijau
me diam jek kang klu tanya x pasal² kena sedas gak
pastu ada hal kat tempat keje
dapat incoming call tapi bile dia nak wat outgoing x leh
dah hangin 1 badan
bini dia nak makan pun x senang tgk dia meradang²
kang tak pasal² ngan me sekali hangin
pastu dah on d way balik try wat call boleh plak
dia tipon customer service lagi
rupe² call yg 1st tadi
customer service salahkan tipon dia
dia suh check service ah manual
padahal tngah tipon tiba² network busy
lagi 1 yang dia tak puas ati org tu cakap dlm masa 24jam baru leh wat report
makin hangin dia….
me kat belakang cool jek
coz klu jadi x susah tukar jek ah network lain
dalam M’sia ni bukan 1 line
takut klu in case emergency terjadi macam tadi
camne? sape yang susah?
ha lu pk ah sendiri
P/S : banyak nak citer ni tapi ni curi2 wat n3 Mr.Hubby x kasi bertenet klu dia ada kat umah…Nyampah tau…

pic10-1

4 Comments

Leave a Reply to Mummy Dasy Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube