Network busy

Tadi dalam kul 6.30pm
sape yang menggunakan talian Ce***om
boleh tak wat outgoing call @ incoming call pun takleh masuk
Mr.Hubby pun call ah customer service
tak tahu ape dia cakap tapi muka Mr.Hubby pun dah naik hijau
me diam jek kang klu tanya x pasal² kena sedas gak
pastu ada hal kat tempat keje
dapat incoming call tapi bile dia nak wat outgoing x leh
dah hangin 1 badan
bini dia nak makan pun x senang tgk dia meradang²
kang tak pasal² ngan me sekali hangin
pastu dah on d way balik try wat call boleh plak
dia tipon customer service lagi
rupe² call yg 1st tadi
customer service salahkan tipon dia
dia suh check service ah manual
padahal tngah tipon tiba² network busy
lagi 1 yang dia tak puas ati org tu cakap dlm masa 24jam baru leh wat report
makin hangin dia….
me kat belakang cool jek
coz klu jadi x susah tukar jek ah network lain
dalam M’sia ni bukan 1 line
takut klu in case emergency terjadi macam tadi
camne? sape yang susah?
ha lu pk ah sendiri
P/S : banyak nak citer ni tapi ni curi2 wat n3 Mr.Hubby x kasi bertenet klu dia ada kat umah…Nyampah tau…

pic10-1

Categoriesam

8 Replies to “Network busy”

  1. lbih kurg la kite..klau die ade kt umah xleh menatap blog lame2..tp klau die join skali xpe..hehehe

  2. sama ler kita klu hubby ada kat umah.. tgk kita ngan tenet je.. jelingan dia adduusss blh menembus dada tau.. lain la klu duk sama2 ngan dia buka tenet.. tu takpe..

  3. 除皺特點 純度高,效果好 見效迅速,無創無痛 安全精準,表情自然 唯一在臨床有20多年的注射材料,全球超過11000000人使用 適用範圍 魚尾紋、額頭紋、眉間紋、鼻紋和頸部皺紋都可以祛除; 最適合於早期的、不太明顯的皺紋 不須使用任何的鎮靜劑或局部麻醉劑,且Botox除皺治療後可立即繼續進行正常的活動。 Botox除皺可以利用午休時間約診即可,完全不影響工作的安排。BOTOX肉毒桿菌素是一種高度純化的蛋白質,經過注射之後,能夠使導致動態皺紋的肌肉得到放鬆,它能夠阻斷導致肌肉收縮的神經細胞,使面部線條變得平滑並防止新皺紋形成。全球銷量第一品牌 在中國唯一獲得SFDA、FDA批准用於醫療美容的肉毒桿菌素 唯一一個擁有40年安全記錄的肉毒桿菌素 在70個國家獲得批准使用 BOTOX肉毒杆菌素

  4. CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽倩碧, Clinique, 化妝品,護膚,美白,香水,香氛,彩妝, ,頂級化妝品, 美容, 護膚品, 美麗, 世界頂級化妝品,世界頂級,頂級化妝品,清潔,清理皮層,三步驟,3步驟

Leave a Reply to Mummy Dasy Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *