New Year 2009

Huahuaa title new year tp cite pasal sebelum new year ah dulu ye, coz mummy xde masa nak update huhuhu lebih kepada penyakit M sebenonya.

Sejak opening AEON Bukit Indah dah 4 kali kami sekeluarga g last 28/12/08 coz ayah nak beli Big Apple. So layan pics yaaa……..

Dalam keta 2 beradik ngah bermesra bukan senang mummy nak snap gambo diorang main camni coz sejak anak dara ni dah pandai cakap dia xnak bergambo ngan abang coz kata dia nnt muke dia x lawo, hampeh tul kecik2 dah pandai…

ada mcm playground kat belah luar BI ni pastu kat depannya ada air pancut mcm x sesuai coz klu Danish & Daneen main ctu mesti mandi sekali gamaknya :-)

Ni ada krismas tree kat antara street restaurant klu x silap….

Masa ni kat stage ada SESAME STREET roadshow… xtau berape hari coz ramai sgt org.

NEW YEAR 2009

Mummy resolution for new year are :

1) save more money
2) be a good wife n mummy
3) peduli ape org nak kata, ada aku kisah
4) diet hehhehe
5) HP
6) less shopping (insyaallah)

as for my lil one :-

1) solat kena praktic slalu
2) be a good boy & girl

3) jgn gaduh sentiasa
4) share adik beradik
that’s all 4 now k,