Posted in Me

NTAH ah

Lately rasa malas sangat nak wat N3
kadang2 feels very down
kadang2 malas yang amat
akan tetapi la ni rasa amat ngantuk
akan tetapi x nak tido
rasa cam nak tido
tapi x ngantuk
huhuhu adakah aku dah nak menopause
hish seram jek
adakah sebab dah lama x period
hampir 7 bulan sejak amik depo x period ni
adeh kadang2 rasa tension semacam
pening pala yang amat sangat
atau pun pasal spec
coz aku pakai spec tapi dah lama xpakai
semua gara2 malas nak repair
senget coz Daneen terpijak
????????????

sign_edited-1

3 thoughts on “NTAH ah

  1. ct rasa ppasal spec…sbb kalau kita dah biasa guna, tp tak guna pulak for a long time, mmg akan sakit kepala punyer

  2. rasenyer hormon changing kot kak. x kan lah monopause plak. still mude lg akak ape..

    :)

Comments are closed.