Me

Overdose

Ni ubat yang harus dihabiskan
yang orange tu Biogesic cam panadol gak untuk tahan sakit
actually kena makan setiap 6 jam akan tetapi
1jam 30min dah teramik semula
tadi makan kul 730pm sepatutnye 130am nnt baru makan
ubat yg sebelah tu antibiotic coz masa teropong perut aritu ada jangkitan
kena habiskan sepatutnye kul 9pm td amik ubat antibiotik tu
tapi dah tersalah makan coz dah tertido sedar kul 915pm
terus g amik ubat sekali bile dah makan baru pasan
makan ubat yang salah…….
aduh xde effect ke nanti tapi pala dah ngantuk semacam jek ni
xpe ah kul 130am kang xyah makan lagi sok pagi jek kul 730am baru amik semula
BIOGESIC ni dah habis 40biji untuk 4 ari
la ni ada lagi 60biji harus dihabiskan
minta xde ape2 akibat teroverdose & tersalah makan ubat ni
Mr.Hubby dah berkoyan ceramah perdana
kang dia balik kursus CIDB klu me x tido lagi harus kena lagi
gamaknye harus ku pejamkan mata sebelum dia balik
ok daaaa dah kelat mata ni….

pic10-1

4 comments

Byknya ubt kna mkn..jgn smp tsalah time lgi k..mdah2an cpt smbuh dn sihat cm biasa..

penatnye kena makan ubat..banyak plak tu..tapi nak baik punya pasal..telan je la kan..

makkk aaaiihhh byk nya nak kena perabih kan ubat tu ya… takpe.. janji sihat seperti sedia kala..

Qasehku -> mmg byk ubat

mummy_ayu -> betul tu, plak tu every 6hours kena telan xleh lupe

cutemiut78 -> betul yg ptg chat

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube