Paintball

[credit pic]

Sape2 peminat paintball
leh gi sini yang dok di area Skudai
ni hanya memberitahu ye xde dapat ape2 pun,
gambar atas tu belah kiri yg pakai key tu PakNgah Danish & Daneen,
gambar ni masa NPL yg berlangsung di MELAKA pada 1-2 Aug 09,
ni team No-Mercy Johan 2nd Division.
Siapa2 dok Johor leh gi main di Impian Emas atau di Octville.
ni N3 merapu xde idea sebenonye ni otak ngah benak wat keje,
miahaha konon xnak tgk blog xde maknanya…..

head4_edited-1

9 comments
  1. Hehe komen tkda kna mngena..
    Hensemmm nya Pak Ngah Danish n Daneen tue kan hehe..
    Tk pnh men paintball laa Mummy tkut sakit kna tmbak ngn bola tue hehe

  2. xdenye nk cuti blog.. ;p

  3. oh.. paintball erk..

  4. Mama Qaseh >> :) hensem ke? xde maknenye playboy tu…. x sakit coz tp mule2 tu lebam2 ah ckit

  5. hernee >> Tau xpe

  6. CuteMiut78 >> Yap… paintball jom ah

  7. kak yati..nk buat gak ea protected entry ek. neh zie kasi link tutorial dr ceera

    http://c33ram00n.blogspot.com/2009/03/tutorial-protection-entry.html

  8. teringin giler nk main painball tuh taw. tp xde kaki ler plak nk di bawa berperang..hahaha

  9. Zie >> mmg best tp akak xpnah main gak tgk jek selalu

Comments are closed.