am

Paintball

[credit pic]

Sape2 peminat paintball
leh gi sini yang dok di area Skudai
ni hanya memberitahu ye xde dapat ape2 pun,
gambar atas tu belah kiri yg pakai key tu PakNgah Danish & Daneen,
gambar ni masa NPL yg berlangsung di MELAKA pada 1-2 Aug 09,
ni team No-Mercy Johan 2nd Division.
Siapa2 dok Johor leh gi main di Impian Emas atau di Octville.
ni N3 merapu xde idea sebenonye ni otak ngah benak wat keje,
miahaha konon xnak tgk blog xde maknanya…..

head4_edited-1

9 comments

Hehe komen tkda kna mngena..
Hensemmm nya Pak Ngah Danish n Daneen tue kan hehe..
Tk pnh men paintball laa Mummy tkut sakit kna tmbak ngn bola tue hehe

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube