Panas Telinga

Arini bercuti dari keje coz awal2 pagi tadi ada hal
ingat dapat ah bersenang lenang kat umah ni
sekali ada suara sumbang

“Yang, tolong siapkan report CC”
“OK”

ngah syok melayari internet, tiba2 suara sumbang mambang kuar dari belakang

“Ney, suh siapkan report bukan tengok blog”
“Yelah orang ngah wat ah ni” sambil merakas bukak doc file
“1/2 jam dah 1 pun x wat lagi duit dah kira cukup x?”
“X lagi”

sambil membebel terus ke dapur.
huhuhu wat report tu bukan lama pun kejap jek, kira duit pun x lama yang nak hangin x tentu pasal pahal lak ah datang bulan kot

dialog di atas adalah marah seorang suami terhadap isteri
tetapi sebenarnya dia sedang hangin coz ikan kelisanya sakit.
ape ah ikan punye hal, wife jadi mangsa huhuhu
SEKIAN SAHAJA LUAHAN HATI SEORANG ISTERI YANG SEDEY KENA MARAH

Note : Kalau ikan tu mati gamaknya 1 umah kena marah

head4_edited-1

7 comments
  1. he he eh…mcm siti je smlm,….siti tgh sapu smpah dpan pintu…tapi grill pintu tu tutp…smbil buka pintu tu dia ckp "apalah salahnyer buka je grill tu"…ngn nada marah….dlm hati "pehal pulak nak mrh2'….sbrnya dia marah sbb anak dia tumpahkn nasi dlm kete dia..tapi takkan dia nak marah anak dia…ye tak…kita lak kene marah…he he he

  2. eemmmm biasa la kan… klu laki yg marah.. harus la isteri yg ditujukan.. walaupun benornya marah kat benda lain

  3. mrh syg tu..hehehe

  4. sabar2 kak,sebagai istri memang selalu macam itu…..hee.heeee

  5. sabar ek…

  6. hormon ikan mati …
    mcm bendera jepun gak la hehe
    sabau jer la

  7. Kesian sungguh..Free je kena tempias xpsal2…hai org lelaki mcm2 le peelnya…

Comments are closed.