Posted in Me

Pemalas

Arini 1/2 day
coz dari pagi badan dah lenguh2 xde mood nak wat keje
pastu ajak Mr.Hubby gi Angsana
kerna teringin nak makan Mc’D sambil membeli something
sampai umah kul 4pm terus tido ngan Daneen
la ni belum masak nasi pun belum masak
kul bapa nak makan ni
adeh tolong tolong
ada sesiapa leh tolong masakkan nasi tuk saya
dush dush pemalas nau’zubillah
tapi seyes malas yg amat
nak dtg bulan kot, dah 7 bulan x peot ni
bukan disebabkan ku mengandung ye puan2
tapi ini adalah kesan sampingan Depo Injection
ok daaaa nak masak jap ye
menu untuk arini :-
1) Ikan pekasam
2) telur dadar
3) Kacang panjang goreng

sign_edited-1

9 thoughts on “Pemalas

  1. salam perkenalan
    best jugak menu masakan untuk hari nie yer, walaupun simple jer tapi masak ikan pekasam…fuuuhhh……memang best laaa, saya suka sangat.

  2. Hehe mulut jer kta malss..tp hati pksa juga suh pi msak kan Mummy..dh itu nmanya tggjwab kita d rmh..haruss sang suami dn ank2 mnhargai jsa soerang ibu yea..

Comments are closed.