Petang Raya AidilAdha

Belah petangnye plak kitorang ke umah Cikgu TokYang
hihihih Daneen yang bagi gelaran tu.
Kat sana yang ada cume family NekCom, NekNgah, TokUsu & our family jek
yang lain belum balik lagi @ mungkin tak balik.


Pic’s ni semua taken by PakNgah
nak test menggunakan jenama Nikon katanya
berlagak sungguh okey!!!
Mule2 byk gambo tak jadi
bak kata CDOT klu guna filem gulung mmg membazir
nasib ah skang ni guna memorycard boleh delete2 hehehe
dia biasa menggunakan CANON
katanya friendly user
tapi kata Daneen lak “MESRA PELANGGAN”
apedaa anak dara tu sembarang tul.
ada ah ckit2 PakNgah ajar macam titik fokus, ISO & exposure.
Itu semua Mr.hBy yang mendengar,
Mummy hanya makan, makan & makan sahaja :)

Aritu gak ada celebrate b’day lagi.
Kali ni b’day budak tembam
QURRATUL’AIN
yang ke-2 tahun.
Bulan depan Ain bakal dapat adik mudah2an selamat UMInye melahirkan.
wat family jek, goodies bag untuk budak2
kismis & stationery.
Untuk bapak & mak budak Yassin & kismis.
Agenda belah malam plak
Mr.hBy & anak2 gi umah MIL
while me stayed @ home watching
Nur Kasih & Taubat Nasuha
menjejeh airmata weii melayan citer2 tu
ape punye gembeng ah….

Okey tu ending hari pertama raya
Nak tau ari ke-2 & ke-3 ape yang kami lakukan
tungguuuu next episode ye……..

footer

1 comment
  1. hapi besday wat adik QURRATUL'AIN..

    x sabar nunggu n3 seterus nyer…

Comments are closed.