Pikom Pc Fair

10 – 12 April 2009 (11:00am – 9:00pm)
· KL Convention Centre, Kuala Lumpur – Kuala Lumpur City Centre, 50888 Kuala Lumpur
· Persada Johor International Convention Centre, Johor Bahru – Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru
· Village Mall, Sungai Petani – Kedah
· Dewan Masyarakat Tawau, Tawau – Sabah

Semalam busy yang amat sangat wat keje kena siapkan tapi berlambak lagi tak siap ada sikit tak sempat wat kat ofis bawak plak balik umah memang tak sempat nak update blog or blog hopping, arini pun pagi busy gak tapi busy nak ke Pc Fair anyone nak ikut jom..nak memborong thumb drive klu sempat nak servis lappy sekali…. hehehe Pn. Hernee nak ikut jom ah… ok daaa mata dah ngantuk ni dari kul 3.30am bangun siapkan keje…

P/S : Tapi jangan ingat x keje he pastu masuk keje semula coz berlambak keje x siap lagi

Till next episode…

4 comments
  1. x smpt bonus kuar, pc fair dh dtg dah.. adoi, baru igt nk rembat lappy baru

  2. long..ko nk gi bile?smpat ke 2jam lunch ni? aku nk ikuttttttttttt…aku cam plan nk gi esok..mklum la i tgh anak dara skrg ni..hehehe

  3. syahza >> x best sgt booth x byk cam bln 12 aritu

    Hernee >> am sori

  4. Sya mls nak g laa Dasy..bln 12 hr tue dh bgasak pg rmai org kan..adoiii pnt tul brhimpit2

Comments are closed.