Pikom Pc Fair

10 – 12 April 2009 (11:00am – 9:00pm)
· KL Convention Centre, Kuala Lumpur – Kuala Lumpur City Centre, 50888 Kuala Lumpur
· Persada Johor International Convention Centre, Johor Bahru – Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru
· Village Mall, Sungai Petani – Kedah
· Dewan Masyarakat Tawau, Tawau – Sabah

Semalam busy yang amat sangat wat keje kena siapkan tapi berlambak lagi tak siap ada sikit tak sempat wat kat ofis bawak plak balik umah memang tak sempat nak update blog or blog hopping, arini pun pagi busy gak tapi busy nak ke Pc Fair anyone nak ikut jom..nak memborong thumb drive klu sempat nak servis lappy sekali…. hehehe Pn. Hernee nak ikut jom ah… ok daaa mata dah ngantuk ni dari kul 3.30am bangun siapkan keje…

P/S : Tapi jangan ingat x keje he pastu masuk keje semula coz berlambak keje x siap lagi

Till next episode…

Categoriesam

14 Replies to “Pikom Pc Fair”

  1. long..ko nk gi bile?smpat ke 2jam lunch ni? aku nk ikuttttttttttt…aku cam plan nk gi esok..mklum la i tgh anak dara skrg ni..hehehe

  2. FineScan 會在肌膚上製造數以千計的細小深入傷口,即所謂的顯微加熱區(microthermal zone),但要確保每次治療時皆有部份組織不受能量影響,於是,每一個顯微加熱區的作用雖然強烈而明顯,但周圍都包覆著正常且結構完整的皮膚組織,使傷口能在短時間內癒合,並替換之前有缺陷的受損組織。Finescan不僅可讓表皮新生,更可促進深層膠原再生,從內而外徹底喚醒細胞,瞬時找回年輕時的肌膚狀態。憑藉最新的雙軸技術,FINESCAN 6可治療 – 面部 – 頸部 – 暗瘡凹凸洞 – 增生性疤痕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *