am

Pikom Pc Fair

10 – 12 April 2009 (11:00am – 9:00pm)
· KL Convention Centre, Kuala Lumpur – Kuala Lumpur City Centre, 50888 Kuala Lumpur
· Persada Johor International Convention Centre, Johor Bahru – Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru
· Village Mall, Sungai Petani – Kedah
· Dewan Masyarakat Tawau, Tawau – Sabah

Semalam busy yang amat sangat wat keje kena siapkan tapi berlambak lagi tak siap ada sikit tak sempat wat kat ofis bawak plak balik umah memang tak sempat nak update blog or blog hopping, arini pun pagi busy gak tapi busy nak ke Pc Fair anyone nak ikut jom..nak memborong thumb drive klu sempat nak servis lappy sekali…. hehehe Pn. Hernee nak ikut jom ah… ok daaa mata dah ngantuk ni dari kul 3.30am bangun siapkan keje…

P/S : Tapi jangan ingat x keje he pastu masuk keje semula coz berlambak keje x siap lagi

Till next episode…

4 comments

long..ko nk gi bile?smpat ke 2jam lunch ni? aku nk ikuttttttttttt…aku cam plan nk gi esok..mklum la i tgh anak dara skrg ni..hehehe

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube