Posted in am

Pikom punye cite

Semalam gi PIKOM
actually 7 o’clock dah kuar umah
pastu cam tak jadi gi
coz Danish xde orang amik
but at last TokAyah tipon kata dia amik
so kitorg pun gi ah lebih kurang kul 10am dari Nusajaya
sampai sana kul 10.45 gi Wisma jap
pastu smpi PERSADA kul 10.55am org x ramai cam yang lepas
sambil tunggu Mr.Hubby jumpa kawan dia
Pn.Hernee tpon tanya katne, nak ikut gi PIKOM
sorry ah Pn.Hernee,me dah sampaiPERSADA masa tu
hikhikhik hangin makcik tu

poyo betul apek ni

cbuk orang amik gambo suasana lengang dia leh angkat tangan lak
booth pun berkurangan
Pn.Hernee suh tgk2kan lappy DELL
aduh ku sudah jatuh cinta ngan DELL lak
coz screen wide screen & cam lawa & comel
klu nak beli tak pasal² kang Mr.Hubby ceramah perdana lak
actually gi PIKOM coz Mr.Hubby nak cari Garmin GPS

tapi last² tak jadi beli
Mummy lak yang terbeli keyboard skin & 16GB Kingston Usb Drive
tapi mmg tak rasa suasana cam selalu PIKOM
klu tak selalu 1st day dah sesak
ni klu bawak DANISH & DANEEN pun xpe coz x sesak…
perut dah keroncong yang amat coz x sarapan
pas dah beli² terus gi cari tempat makan..
nanti lak N3 makan ye nak mandi sat..

Till next episode…

2 thoughts on “Pikom punye cite

  1. keyboard skin tu apa? bunyi skin2 ni ca menarik. aku pun berangan nak terjah kalo en laki setuju. mesti dia nak ckp aku ni pantang ada pc fair nak g, beli xtentu lg..

Comments are closed.