PINK & BLUE

HUWAAA…..

Anak2 dah tido mummy ngah bersengkang mata melipat kain baju yang berbakul2 ni tu pun tak siap2 lagi tapi masih sempat gak tuk berbloging(cam poyo jek) ni.
Apa yang di maksudkan PINK & BLUE ni ialah baju2 Danish & Daneen of coz takde colour lain balik2 yang sama, mummy yang ngah melipat ni cam nak meleleh airmata darah berderet2 baju ngan color yang sama ni semua gara2 kalau ayah yang tukang beli, kalau mummy prefer more to fancy xkira ah warna apa2 pun hentam semacam jek, ayah more to ladies & gentleman :-).
Pic sok masukkan ye dah lewat ni slalu macam ni dah lena di ulit mimpi heheh.
Till next episode….

14 Replies to “PINK & BLUE”

  1. Good day! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to
    me. Nonetheless, I’m definitely delighted
    I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  2. 來自瑞士的Teosyal®透明質酸,是由世界第三大以透明質酸為基礎的TEOXANE藥廠研發。Teosyal ®Redensity II® 是專門為眼部肌膚而設計的透明質酸。屬於半鏈結透明質酸的Redensity II® ,輕微吸濕力可減少水腫。 半鏈結透明質酸的柔軟度較高,於注射之後不會產主粒狀問題。可撫平中度皺紋,主要用於淚溝、額紋、手部填充、木偶紋、豐唇、耳珠、太陽穴、人中、面頰填充、虎紋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *