Posted in Uncategorized

PINK & BLUE

HUWAAA…..

Anak2 dah tido mummy ngah bersengkang mata melipat kain baju yang berbakul2 ni tu pun tak siap2 lagi tapi masih sempat gak tuk berbloging(cam poyo jek) ni.
Apa yang di maksudkan PINK & BLUE ni ialah baju2 Danish & Daneen of coz takde colour lain balik2 yang sama, mummy yang ngah melipat ni cam nak meleleh airmata darah berderet2 baju ngan color yang sama ni semua gara2 kalau ayah yang tukang beli, kalau mummy prefer more to fancy xkira ah warna apa2 pun hentam semacam jek, ayah more to ladies & gentleman :-).
Pic sok masukkan ye dah lewat ni slalu macam ni dah lena di ulit mimpi heheh.
Till next episode….