am

Pintasan Jantung

Arini my MIL akan menjalani pembedahan pintasan jantung
me doakan semoga semuanya berjalan ngan lancar
masih dalam OT skang ni
masuk ward pagi tadi kat PSH
tapi operate kat Pakar JB
ini merupakan pembedahan kali ke-3

“Saluran sempit atau tersumbat itu dirawat dengan belon khas dan diikuti dengan stent, untuk memastikan saluran darah itu terbuka luas bagi membolehkan darah membawa nutrien dan oksigen ke bahagian jantung.”

untuk lebih faham lagi
macam paip tersumbat, kena jolok kedalam
untuk buang benda yang meyekat..lebih kurang ah pembedahan ni
itu menurut my BIL untuk fahaman
Mr.Hubby jek yang gi spital temankan MIL
kitorang x gi pun coz mesti petang kang mesti dia dah balik
kalau kena stay spital baru kitorg gi..
keputusannye tengahhari kang..

pic10-1

7 comments

hadoi..sakit aku dngr..ayah aku last 2 years dh wat dh..ade 2 salurn yg tsumbat..

smoga MIL ko slmt..

mak saya pon penah wat operation nih kat IJN tahun lepas…alhamdulillah skrg dah sehat….

saya doakan semoga MIL mummy cepat sembuh

>>salam..
>>moga yr MIL selamat hendaknyer.. apak akak pun dah buat 5 tahun sudah kat IJN,.. sekarang ok ler..
bapak sedara suami akak nak buat bypass kat HUKM khamisni..
>>ramai yang kena yerk.. so kita yang muda2ni hati2jerler…

Pn.Hernee >> Aku pun seram lepas jek operate sgl mcm penyakit semua ada baik2 xde jd ada..

Opie >> TQ

Cho zila >> Betul ah kak beringat dari skang,, hope bapak sedara suami akak selamat gak..

mudah2an dipermudahkan segalanya, Amin.

Salam rindu..lama sungguh akak tak nyinggah kat sini ;D

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube