Pose from DaSy

Semalam ada jemputan kahwin g 3 buah umah.
Pastu sebelum gi masa Mummy dok cbuk bersiap
Daneen merengek nak amik gambo dia.
Uish pantang pakai lawa2 mesti nak berposing.
Kali ni Danish jadi mangsa, coz dia nak bergambo cam gambo kawin Mummy ngan ayah katanya.


See bukan main lentik sana sini dia berposing okey.
Ini tanpa tunjuk ajar mu SIFU.
Semua dia pose sendiri.


Adik yang control ayu, sementara abang yang terpaksa layan jek kerenah si adiknye.

Suka gambo ni.
Candid, gurauan adikbadik……

footer

13 comments
  1. hihikss…comel nyer diorang..

    dgi for u babe..

  2. pandainya 2 bradik ni brgaya…ada bakat jd model……sweet jerr..

  3. sweetnye….i lak yg emo tgk dua beradik ni posing sakan & gurau senda…

  4. alolololo……comelnya…

  5. comelnyer..pandainya Daneen tiru mama dia pose. cute sangat

  6. love all that pic..pandai diaorang berdua posing….so sweet..nanti ian & iris dah besar mcm nie la kan…

  7. MOMMYyEN : TQ…

  8. nza :: hahaha, abg tu kena paksa

  9. CiKaYu :: lorrr hawat nak emo.. happy always..

  10. Cdot :: tu time comel… maknye pun comel gak

  11. RYNAS :: Thanks (wakil daneen)

  12. mummy_ayu :: confirm pny Iris & Ian nnt camni… klu tgk Ian bergambo pun skang bukan main lagi pose

  13. alololo…comey jek dua beradik nih. supporting lak tuh dgn each other…hehe

Comments are closed.