Posted in Daneen, Diapers

Power!!!

Ape yang POWER?
Power Root oh bukan…
actually ni perkataan baru yang Daneen dapat
semalam masa ngah ramai² orang kat umah
tiba² “BROOT”
salah sorang sepupu tu marah anak dia
“Wawan besonye kentut x malu betul”
Daneen ngan selamba jawab
“Bukan ah, kakak yang tentut (kentut), power kakak tentut”
gegar 1 umah ketawakan dia
wat malu tul anak dara ni tau
perkataan POWER tu ditekankan lak tu penuh perasaan
ish wat malu jek nasib makpak dia xde
la ni Daneen dah totally free diapers
malam pun tido dah x pakai
masa mule² jek terlepas kat tempat tido
tu pun dah subuh baru terlepas
tau² dia melalak
“Abish tempat kakak bacah (basah)”
tu pun ckit jek pastu terus angkat gi toilet
la ni mmg dah macam biasa dah senang xyah beli Mamypoko lagi
yang kat umah ni pun x berabis
pakai pun kalau gi kuar shopping jek
coz dia geli masuk toilet kat mall
esp. Giant & Angsana sama cam Danish gak
tapi Danish leh tahan² minah ni xleh
klu dia kata nak tencing jek
mmg kena terus gi toilet klu x gamaknya kat ctu berciciran
time tu dush dush Mummy jadi HIJAU plak nnt

pic10-1

8 thoughts on “Power!!!

  1. wakakakaka…lawak ko daneen. leh bygkan camno muke die wat statement gittew kak..hahaha

    tuh klo dh dara still kentut kuat mcm tuh…mmg kecoh satu mesia t…hahaha

    :P

  2. mumy -> Kite xtau coz mule2 ajar siang jek, dalm sebulan gak huruhara coz asik menceceh 1 umah pastu bile dah ok 1 mlm tu terlupa nak pakaikan sekali tgk terus pandai dia tak terkucil pun smpi la ni

Comments are closed.