Posted in am

Prosperity Burger

Akhirnye setelah mengidam berhajat dari ari Sabtu
semalam terlepas gak hajat nak makan burger ni.
Plan asal nak gi KipMart beli barang dapur,
tapi terpaksa ubah g arini, coz pagi nak kuar amik my sis kat stesen keretapi pastu terus ke KipMart.
Tapi tiba² hBy bersuara
“Boleh jek ah arini kite gi makan Mc’D umah pun xde lauk”
hihihi dalam ati Mummy “Faham pun maksud org beria ngajak gi beli lauk”
mmg dok di nantikan ketibaan Prosperity Burger ni.
Tapi rasanya best lagi last year coz air orange+sprite klu xsilap.
This year Coke jek, Mc’Flurry pun xde.
Cheh.. complain plak.
Ape² semalam makan mmg x cukup 1 nak minta lagi kang ada hBy kata
“Makan macam makan berdua”
dlm ati “Uish napa ah x pregnant klu x dpt tambah 1 lagi” :p

Korang dah dapat rasa ke? rugi wooo siapa x try lagi…..

footer

8 thoughts on “Prosperity Burger

  1. naper ah kalau x pegnant eh?..ish ish….buruk lantak tul…wah…cm exctd nak beli gak arrh…kene beli senyap2 ngn mia ni…ha ha ha

Comments are closed.