Rombongan *UPDATE PIC*

Arini Danish gi rombongan ke Tropical Village, Ayer Hitam
Mummynya pun bercuti gak nak ngepoh
Bukan x caya kat cikgu2 tapi berwaspada
Murid berpuluh yg menjaga 5 org jek
Klu ape2 jadi nangis x berlagu wei
Anak bujang tu ah sorang
Sanggup cuti tapi me ngan Mr.Hubby tunggu kat luar jek coz diorg main kat bawah2 jek
Klu diorang naik atas kitorang masuk gak
Lama gak dari kul 8am-2pm kena amik kat sekolah
Mcm best jek tgk dari jauh nasib baik tak bawa Daneen klu tak mau terjerit2 nampak abang dia
Gambo nanti ah ye me update susah xde line kat ayer hitam
16 comments
  1. wahhh..mummy n ayah die join skaki..ape kate smbil tunggu gi borong pasu kt sane dulu..hehehe

  2. wah tropical village ke? dekat dah tu ngn my place..

    line ape yg x ok? kalo celcom broadband ok je.. hehe

  3. ooo..dok skodeng anak2 ek?
    tp bagus gak wat camtu..
    lebih baik kite ni bersedia dr segala benda yg x elok berlaku..

    bagus2!!
    truskn lg dimasa akan dtg..
    hehe..

  4. mesti hepi danish dpt gi trip..siap mumy ikut lg..:)

  5. bagusnye…mummy contoh gitu.

  6. bagus-bagus ikut anak..leh jalan2 sekali tuh..

  7. saya pun tak berani lagi nk bagi nuqman join aktiviti tadika dia…tak berani la mummy huhu takut ilang anak tu je la sorang haa…

  8. salam kenal dan salam ziarah.. ade mase, singgahlah pulak ke teratak UnGuVioLeT.. slm perkenalan, nice blog!!! like it!! :)

  9. tropical village tu ade ape???

  10. Pn.Hernee -> Aku ajak Mr.hubby x kasi nyampah tau

  11. syahza -> Ye ke .. tadi post gune hp so line sush dpt

  12. mumy -> ak ah happy dia siap citer bagai

  13. rynas -> betul tu

  14. unguviolet -> salam kenal…akan ku jengah blog mu

  15. mc'eja-> macam park gitu ada world landmarks mcm

  16. mummy,,,,,ni tmpt dating dulu2 ni….tapi makin bestkan tmpt dia…agak2 tringin nak gi tmpt2 tu, gi air tam je…hik hik hik

Comments are closed.