Posted in LiveCast

Rosak

Huhuhu ape yang rosak?
Arini Mr.hBy xde, kursus dr kul 8am-5pm kat GoodHope Hotel
tinggal Mummy ngan anak2 jek, awal2 da masak lauk untuk sebelum Danish ke kelas tutorial SR kul 1pm nnt…
Sementara Danish mandi dan ambik masa yang lama untuk keluar bilik air
Daneen amik turn jaga Bby, tapi kejap Mummy jengah2 gak ah tengok sbb Daneen bukan boleh harap jaga Bby dia lebih tgk tv jek nnt…
Mummy masak yg simple jek sardin, goreng telur utk Danish ngan ikan masin utk Daneen…
huhuhu kalau ada kereta xde maknanya nak masak lbh baik start enjin trus ke KFC tapau sudah senang citer…
Bila dah siap masak huhuhu tengk2 Bby dah memeluk bb(anak patung) Daneen uish ada ciri2 nak berbb gak ke cam Daneen uish Mummy x rela ok…
5tahun Daneen ada 4bb aihhhhh sangat susah kalau berjalan tiba2 tertinggal x bawak, biarlah Bby Syahmina xde yg busuk2 ni ;)


Jot’s :: semalam dah ke Mom & Baby expo, arini kami nak ke Enfagrow Camp plak kat JJ Tebrau :D

– Posted using BlogPress

2 thoughts on “Rosak

Comments are closed.