Rosak

Huhuhu ape yang rosak?
Arini Mr.hBy xde, kursus dr kul 8am-5pm kat GoodHope Hotel
tinggal Mummy ngan anak2 jek, awal2 da masak lauk untuk sebelum Danish ke kelas tutorial SR kul 1pm nnt…
Sementara Danish mandi dan ambik masa yang lama untuk keluar bilik air
Daneen amik turn jaga Bby, tapi kejap Mummy jengah2 gak ah tengok sbb Daneen bukan boleh harap jaga Bby dia lebih tgk tv jek nnt…
Mummy masak yg simple jek sardin, goreng telur utk Danish ngan ikan masin utk Daneen…
huhuhu kalau ada kereta xde maknanya nak masak lbh baik start enjin trus ke KFC tapau sudah senang citer…
Bila dah siap masak huhuhu tengk2 Bby dah memeluk bb(anak patung) Daneen uish ada ciri2 nak berbb gak ke cam Daneen uish Mummy x rela ok…
5tahun Daneen ada 4bb aihhhhh sangat susah kalau berjalan tiba2 tertinggal x bawak, biarlah Bby Syahmina xde yg busuk2 ni ;)


Jot’s :: semalam dah ke Mom & Baby expo, arini kami nak ke Enfagrow Camp plak kat JJ Tebrau :D

– Posted using BlogPress

9 Replies to “Rosak”

  1. 超模最愛Barre伸展操 簡易4招瘦腿兼美臀 Marie Claire (HK) Edition 「芭蕾伸展操(Barre)」是近年大熱的運動之一,深受超模和藝人的喜愛。Barre結合優雅的芭蕾舞與彼拉提斯動作,鍛煉的同時亦有能夠伸展肌肉,非常適合抗拒帶氧運動的女生練習。由於Barre有大量伸展和

  2. 9合1升級保護,提升全面防護!!! 相比之前四合一的疫苗只能預防四種hpv病毒,70的相關癌症。 九合一可以預防9種hpv病毒,可預防高達90以上的子宮頸癌、外陰癌、陰道癌和肛門癌及癌前病變等。 HPV9合1子宮頸癌疫苗 Gardasil 功效 100 預防高危致癌的 HPV 16、18、31、33、45、52 及 58 型號 (可減低 90 患子宮頸癌、、90-95 肛門癌、85-90 外陰癌、80-85 陰道癌及相關癌前病變的風險) 100 減低引致生殖器官濕疣 (俗稱「椰菜花」) 的 HPV 6、11 型的感染 (可減低超過 90 患生殖器官濕疣的風險) 男性方面,能減低患上肛門癌、生殖器官濕疣 (俗稱「椰菜花」) 及傳播 HPV 病毒的風險 注射位置紅腫及痛、輕微發燒和頭痛,至今未有嚴重副作用記錄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *