Posted in am

Rutin

Tahun ni rutin harian bertukar dah xleh nak relax.
Kalau last year kul 7.45am pun boleh kuar dari umah anta Danish
pastu kul 11am amik dia balik sekolah.

Tapi tahun ni rutin dah bertukar
coz dah 2 orang bersekolah jadi rutin kena ubah & padat
Danish naik kelas kul 7.30am
Daneen kul 7.45am
so kul 7.15am mesti kuar umah kalau lmbt confirm sekolah Daneen dah murid2 lain dah beratur
and confirm lak anak dara tu melalak xnak masuk kelas bile tgk kawan2 dia dah beratur.
Pastu kul 11.30am amik Daneen, kul 12.30pm amik Danish lak
pastu salin baju terus anta umah NekYang diorang.
Makan kat umah NekYang ah tentunya coz Mummy x sempat masak.
Balik kul 5pm amik diorang smpi umah sambil masak klu Danish ada homework
sambil ajar dia wat homework.
Kalau xde Mummy nyambil bermukabuku hehehe.
Penak terasa gak kekadang tapi nak wat camne?
Dah rutin harus ah watkan.
Kalau Mr.hBy x keje baru ah relax coz waktu rehat kat ofis leh rehat
anak2 hBy yang tolong amik.
Bile dah penat2 gini xde maknenye nak update blog ni gamaknye
tapi sempat bloghopping kat blog kawan2 tanpe meninggalkan jejak….
footer

3 thoughts on “Rutin

  1. mummy ayu :: :) xpe ah tahun ni relax dulu

    Cutemiut :: betul ah Rina, sebab dah selalu tu yang x terasa

Comments are closed.