Sabtu pny citer

Sabtu lepas xtvt Mummy & anak² terlalu banyak
ceh banyak ah sangat
Ayah xtvt terhad coz kena keje shift petang hahaha
Pagi tu kul 9am kitorang dah kuar umah
awal sungguh coz banyak tempat yang nak dituju
tempat pertama kena gi kat Masai
nak renew r/tax keta PakUda
bukan dekat tu ckit punya jauh
nasib baik budak 2 tu mmg biasa bgn awal² pagi
lepas tu gi Giant,Plentong beli brg dapur & brg keperluan anak²
pastu gi Taman Tun Aminah repair h/p ayah
last sekali gi Mc’D tapau coz Mummy x sempat nak masak ayah dah lambat gi keje

Daneen on d way balik Giant dah lelap

Danish ngah posing dlm keta sementara tgg ayah repair H/P
Pastu petangnye lepas ayah gi keje
kitorang ikut nenek gi JAKEL
aduh naik keta PakUda patah pinggang duk belakang
dlm rancangan nak beli gak tapi x jadi
nenek nak cari kain tuk baju Melayu
kitorang x beli pape pun
malam tak masak lagi kali ni tapau
murtabak kat RAFI.
see minah yang over tapi paci tetap sejak tukar NUK ni yang AVENT pny dia dah taknak & takleh lepas langsung


gambo atas tu budak JAKEL ngah potong kain pasan x Danish xde coz dia terjatuh dlm relung kain tu pastu Mummy anta kat keta suh tgg ngan PakUda ngelenya sangat

bile dah tinggal sorang maknanya takleh berenggang ah ngan Mummy

Till next episode…

Categoriesam

7 Replies to “Sabtu pny citer”

  1. ~100 預防高危致癌的 HPV 16、18 型號 (可減低 70 患子宮頸癌的風險) ~100 減低引致生殖器官濕疣 (俗稱「椰菜花」) 的 HPV 6、11 型的感染 (可減低超過 90 患生殖器官濕疣的風險) HPV4合1子宮頸癌疫苗 Gardasil HPV病毒會感染人類的皮膚及黏膜,一般會透過性接觸及親密的皮膚接觸而受到感染,是一種男性與女性都可能感染的常見病毒。可感染身體各個部位的HPV超過100種,當中有部份的HPV類型可影響生殖器部位,導致生殖器疣(genital warts) 、子宮頸細胞異常(abnormal cervical cells) ,甚至子宮頸癌 (cervical cancer)。 4合1 HPV 子宮頸癌疫苗,覆蓋4種高危HPV病毒:6、 11、16及18型(約70的子宮頸癌由HPV16和HPV18病毒引致),有助預防子宮頸癌、外陰癌、陰道癌及生殖器官濕疣

  2. 擺脫了阿寶!鄧麗欣Stephy無論是演技或是衣Q都進步了 !
 Marie Claire (HK) Edition 「經歷了多少個年頭,成就了今天的我。感恩遇見的一切,毋忘初衷,繼續尋找最真實的~~最快樂的那條道路」這是鄧麗欣 Stephy 在2017年最後的一天寫的一番說話。相信當她知道自己憑《空手道》獲得香港電

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *