Sebaya


Pic’s ni masa kenduri aritu kat umah NekLong kat Seri Alam,Masai
bdak 2 ni sebaya, yang baju belang tu namanya Sabrina
mule² kenal masing² nyombong pastu dah lama² xleh berenggang langsung.
Sungguh pun sebaya akan tetapi
Sabrina tu pangkat makcik, Daneen anak sedara
kiranya Daneen panggil dia Aunty Sabrina
kesian muda² dah pangkat makcik miahaha
mak dia pun lagi muda dari Mummy pun title Makcik and nenek sedara Daneen.
Sabrina ni ada adik 3mth++, kesian ayah dia keje kat Bintulu offshore
3bulan sekali balik JB, mak dia asik berjujuran airmata jek malam tu
yang NekYang plak asik nanya ayah Sabrina mana?
makin ah x berenti airmata dah ah baru bersalin.
Lupakan kisah ayah Sabrina, berbalik citer budak 2 ni
malam tu, makan sama², dok tgk tv pun sebelah², dah macam kembar
time nak balik tu lagi ah berpeluk cium bagai
hahaha yang setahun sekali baru jumpe.
Hope raya nanti dapat jumpa lagi Sabrina ye…

sign_edited-1

4 comments
  1. mula2 malu yer..skali dapat geng dah ha seronok main sakan ;)

  2. siannya baru lepas bersalin dah kena tinggal tp xperla nak wat camne dah mencari rezeki namanya kan…:)
    tp kalu kena kat kita mesti sedih gak kan…hiksss

  3. Nurhayati :: Ak ah dia mmg camtu

  4. masviona :: mmg tul gaknya lg teru dari dia

Comments are closed.