am

Selamat Berhujung Minggu

Selamat hujung minggu semua!!!
Arini plan Mummy & family nak bershopping baju sekolah..
Anak nak naik darjah 1, ibubapa yang excited

face,laugh

Next week dah x sempat rasanya nak beli persiapan sekolah
coz ari rabu ni plan nak sunatkan Danish pastu kalau jadi minggu lagi satu nak ke Pahang amik MakCik DaSy balik cuti sem.
Baju sekolah agama tu yang kena beli dulu sebab nak anta kat tailor untuk dijahit
tak pnah lagi beli baju melayu dah siap.

Jot’s :: Arini plan nak makan ape aek???

Be the First to comment.
Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube