SELAMAT…


Pic credit here

SELAMAT HARI MERDEKA
bila merdeka maknanya cuti ah ye.
Bila dah cuti confirm semua orang suka, tambah plak puasa
Mummy confirm ah melingkar kat katil selagi tak jejak jarum jam kul 9am takda maknanya nak bangun.
Mari sama2 laungkan
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!
Mummy xleh laung kuat2 puasa tambah plak ngah mabuk ni kang ada terhambur kuar semua.

Dan hari ini juga merupakan
HARILAHIR SUAMI TERSAYANG YANG ke-36
semoga panjang umur
semoga murah rezeki dpt belikan macam2
semoga ape yg dhajati akan tercapai
semoga dberkati selalu hendaknya.
AMIN


Jot’s :: Arini nak shopping raya lagi..ye ye..

footer
5 comments
  1. ohhh aji ank merdeka upenye..
    happy bday ek utk hubby ko..adiah ari jadi thun ni dpt baby ek..best2..

  2. happy birthday aji…

    slmt merdeka utk kita..

  3. salam kemerdekaan..:)

  4. wah…dekat2 jer…30 anniversary…31 bdy hubby lak… ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    29 OGOS YANG LEPAS

  5. mana gambar raya ni? tak sabar nk tengok.. mesto chumil2 posing kali ni :) saya ada letakkan freebies untuk digital scrapping.. klu minat jemputla dtg yer :)
    http://helmiyani.blogspot.com

Comments are closed.