Daneen,  Danish

Senget

Semalam pagi² budak 2 ni dah bangun
pastu suh mandi pun ngan senang sekali takyah berkerah seperti selalu klu tak berejam dalam bilik air x nak kuar, sepatutnye kuar kul 10am++ tapi diorang dah cbuk bersiap awal² Daneen dah excited nak pakai gak tights dia at last ubah cakap kul 9am++ kuar. Paling lambat ofcos ah Mummy baru terkedek² nak iron baju baju & tudung. Plan nak gi MSAM pastu baru ke AEON Tebrau for Sustagen Invitation.

Gambo di atas ni on d way dalam keta budak 2 ni mesti pakai spec. yang menjadi masalah selalu Daneen kalau pakai mesti sembarang tengok ah tu dia pakai terbalik bila kita cakap dia jawab.

“Suke ati ah adik punye”

Kadang² rasa cam nak cili² jek mulut tu menjawab bukan main lagi sekarang. As for Danish dia dah beso dah tau melaram asal nak kuar jek mesti pakai gel rambut nak terpacak dah x boleh di kawal pasal gel tu klu x bagi dia pakai sendiri yang ayah dia punye. Bukan setakat tu jek perfume pun memilih nyampah okeh Mummynye Body Shop xnak xsedap katanya baunye, last² berkongsi pakai ngan ayah punye CK. Okeh N3 lain baru update pasal MSAM & AEON k.

~~POST VIA 5800 ~~

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube