Posted in Daneen, Danish

Senget

Semalam pagi² budak 2 ni dah bangun
pastu suh mandi pun ngan senang sekali takyah berkerah seperti selalu klu tak berejam dalam bilik air x nak kuar, sepatutnye kuar kul 10am++ tapi diorang dah cbuk bersiap awal² Daneen dah excited nak pakai gak tights dia at last ubah cakap kul 9am++ kuar. Paling lambat ofcos ah Mummy baru terkedek² nak iron baju baju & tudung. Plan nak gi MSAM pastu baru ke AEON Tebrau for Sustagen Invitation.

Gambo di atas ni on d way dalam keta budak 2 ni mesti pakai spec. yang menjadi masalah selalu Daneen kalau pakai mesti sembarang tengok ah tu dia pakai terbalik bila kita cakap dia jawab.

“Suke ati ah adik punye”

Kadang² rasa cam nak cili² jek mulut tu menjawab bukan main lagi sekarang. As for Danish dia dah beso dah tau melaram asal nak kuar jek mesti pakai gel rambut nak terpacak dah x boleh di kawal pasal gel tu klu x bagi dia pakai sendiri yang ayah dia punye. Bukan setakat tu jek perfume pun memilih nyampah okeh Mummynye Body Shop xnak xsedap katanya baunye, last² berkongsi pakai ngan ayah punye CK. Okeh N3 lain baru update pasal MSAM & AEON k.

~~POST VIA 5800 ~~

17 thoughts on “Senget

  1. comel!comel!comel!

    senget pon senget la..janji cute hahaha

    aku ni tak sabaq nk tgu aisya besaq..nk rambut panjang..brp lama la nk tunggu rambut panjang ni

  2. Kirana >> Hahaha tang rambut tu xtau coz Daneen lahir rambut lebat pastu cukur x lebat sangat ah plak

  3. wakakaka..daneeennnn.. confident jek die pakai spec tuh kan kak. terbalik la ko pakai tuh adik comeyyyy oiii..

    geram lah nengok daneen neh kak. akak klo mai cnie, mmg habis laaaa daneen aku gomol²..hahaha

    :P

Comments are closed.