am, Daneen

Seram

Minah ni tutup muka ngan BABY dah takut nak tgk gak
Ni dah takut sesangat2

Yang ni bukan takut tapi mata dah ngantuk masih lagi taknak masuk bilik

Berpeluk tubuh coz nak cover menggigil ketakutan hehehe

Cuba teka

Ape yang Daneen takutkan hehehe
.

.

.

.

.

.

.

.
hehehhe coz dia
tgk cite “TALI POCONG PERAWAN” kat ABO,
huhuhu Mummy dah seram banyak kali ajak masuk bilik tido masih lagi taknak,
even masa ngah type entry ni pun ngah tengak “DENDAM KUNTILANAK” lak.
HUHUHUHU
Dik ko x takut ke, Mummy dah rasa semacam ni Ayah xde malam ni ada Mummy kejut suh bangun temankan Mummy gi toilet ni kang….

Till next episode…

2 comments
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube