Seram

Minah ni tutup muka ngan BABY dah takut nak tgk gak
Ni dah takut sesangat2

Yang ni bukan takut tapi mata dah ngantuk masih lagi taknak masuk bilik

Berpeluk tubuh coz nak cover menggigil ketakutan hehehe

Cuba teka

Ape yang Daneen takutkan hehehe
.

.

.

.

.

.

.

.
hehehhe coz dia
tgk cite “TALI POCONG PERAWAN” kat ABO,
huhuhu Mummy dah seram banyak kali ajak masuk bilik tido masih lagi taknak,
even masa ngah type entry ni pun ngah tengak “DENDAM KUNTILANAK” lak.
HUHUHUHU
Dik ko x takut ke, Mummy dah rasa semacam ni Ayah xde malam ni ada Mummy kejut suh bangun temankan Mummy gi toilet ni kang….

Till next episode…

2 comments
  1. Mummy nye pun 2×5 takut ke?hehehe..

  2. Mummy yg takut lebih tu yang switch on lappy jd tak fokus kat tv sgt hehehe

Comments are closed.