Shopping di malam hari

Citer malam tadi ni…
lepas maghrib terus gi AEON,BI membeli pacifier Daneen.
sebelum ada yang tanya nape suke g ctu, jawapannye
ITU YANG PALING DEKAT.
Ada lagi yang nak tanya paci tu xde jual kat GP ke?
Anak dara tu gune paci Avent, klu ada jual kat GP gtau ah ye.
Mana tau terlepas pandang ada kedai yg mjual brand tu kat GP :)
Pas beli paci Daneen, gi beli something for Zikri… maknye pesan nappyliner & Daneen suh belikan paci tuk budak kecik tu sama ngan dia.
Pastu melayan Daneen tgk org menari kat stage fround floor while Mr.hBy gi belikan Danish jitbitz Crocs.

Kalau bawa Daneen mau huru-hara dia nak jugak.
Pastu gi Baskin Robbin melayan Daneen nak aiskrim.
Budak tu baru baik demam, klu x dilayan kang mau berguling kat situ
so sebagai mak&pak mithali layankan jelah, klu demam bagi ubat hehehehe

Danish melayan cherry…. lupe lak namanye
Daneen strawberry
Mr.hBy & Me peppermint & orange

Pic ni Danish yang snap hehehe
ok ah tu

Pas dah snap gambo mummy & ayah
diorang suh snap plak gambo diorg
uish gedik sungguh anakdara ni kalau mood nak bergambo sdah mari….

footer

11 Replies to “Shopping di malam hari”

  1. yg penting, aku tau ko tujukan ayat laser ko utk sape long…..xabis2 dia hek…huh xpe la long, dia dh kena tuh…dah kena….waaaa….puas ati aku….

  2. 100有機潤唇膏 雙頭磨沙滋潤豐唇膏 滋潤豐唇蜜 亮彩保濕口紅 亮彩保濕唇蜜 持久亮麗雙頭唇彩 唇線筆 唇膏筆 抗炎作用原理:內環境平衡,增強陰道內免疫力 CO2可本質的改變組織特性,使粘膜組織新生 陰道上皮細胞功能增強,大量糖原在陰道桿菌作用下分解成乳酸,逐步恢復陰道正常的PH值 免疫力增強,降低私密處感染

  3. Bielenda 碧爾蘭達 【身體清潔卅保養】美洲巴西莓&酪梨精華極潤保濕雙重植物香氛沐浴鹽 AMERICA Peruvian bath salt的商品介紹 Bielenda 碧爾蘭達,身體清潔卅保養,美洲巴西莓&酪梨精華極潤保濕雙重植物香氛沐浴鹽 AMERICA Peruvian bath salt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *