Daneen, Danish, Me, Ney

Shopping di malam hari

Citer malam tadi ni…
lepas maghrib terus gi AEON,BI membeli pacifier Daneen.
sebelum ada yang tanya nape suke g ctu, jawapannye
ITU YANG PALING DEKAT.
Ada lagi yang nak tanya paci tu xde jual kat GP ke?
Anak dara tu gune paci Avent, klu ada jual kat GP gtau ah ye.
Mana tau terlepas pandang ada kedai yg mjual brand tu kat GP :)
Pas beli paci Daneen, gi beli something for Zikri… maknye pesan nappyliner & Daneen suh belikan paci tuk budak kecik tu sama ngan dia.
Pastu melayan Daneen tgk org menari kat stage fround floor while Mr.hBy gi belikan Danish jitbitz Crocs.

Kalau bawa Daneen mau huru-hara dia nak jugak.
Pastu gi Baskin Robbin melayan Daneen nak aiskrim.
Budak tu baru baik demam, klu x dilayan kang mau berguling kat situ
so sebagai mak&pak mithali layankan jelah, klu demam bagi ubat hehehehe

Danish melayan cherry…. lupe lak namanye
Daneen strawberry
Mr.hBy & Me peppermint & orange

Pic ni Danish yang snap hehehe
ok ah tu

Pas dah snap gambo mummy & ayah
diorang suh snap plak gambo diorg
uish gedik sungguh anakdara ni kalau mood nak bergambo sdah mari….

footer

8 comments

yg penting, aku tau ko tujukan ayat laser ko utk sape long…..xabis2 dia hek…huh xpe la long, dia dh kena tuh…dah kena….waaaa….puas ati aku….

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube