Shopping di malam hari

Citer malam tadi ni…
lepas maghrib terus gi AEON,BI membeli pacifier Daneen.
sebelum ada yang tanya nape suke g ctu, jawapannye
ITU YANG PALING DEKAT.
Ada lagi yang nak tanya paci tu xde jual kat GP ke?
Anak dara tu gune paci Avent, klu ada jual kat GP gtau ah ye.
Mana tau terlepas pandang ada kedai yg mjual brand tu kat GP :)
Pas beli paci Daneen, gi beli something for Zikri… maknye pesan nappyliner & Daneen suh belikan paci tuk budak kecik tu sama ngan dia.
Pastu melayan Daneen tgk org menari kat stage fround floor while Mr.hBy gi belikan Danish jitbitz Crocs.

Kalau bawa Daneen mau huru-hara dia nak jugak.
Pastu gi Baskin Robbin melayan Daneen nak aiskrim.
Budak tu baru baik demam, klu x dilayan kang mau berguling kat situ
so sebagai mak&pak mithali layankan jelah, klu demam bagi ubat hehehehe

Danish melayan cherry…. lupe lak namanye
Daneen strawberry
Mr.hBy & Me peppermint & orange

Pic ni Danish yang snap hehehe
ok ah tu

Pas dah snap gambo mummy & ayah
diorang suh snap plak gambo diorg
uish gedik sungguh anakdara ni kalau mood nak bergambo sdah mari….

footer

8 comments
  1. Erm bestnya aiskim Baskin Robin tu lma tk kena nie..

  2. wahhh..baskin robin..tp suami prefer Haagen dazs..dah la mahal gile..tak puas mkn..hahaha..

  3. alahai cutenya dua beradik ni… :)

  4. comel nya dua beradik tu posing..yang mak abah dua beradik pun comel…he he he!

  5. alah, kalau brand tu ada jual kat GP pun, apa salahnyer gi AEON pun kan…he he he

  6. syorgaaa woooo shopping. jelessssss…hehe

  7. anak2 zana pun suker mkn ais krim tu.. sedap.

  8. yg penting, aku tau ko tujukan ayat laser ko utk sape long…..xabis2 dia hek…huh xpe la long, dia dh kena tuh…dah kena….waaaa….puas ati aku….

Comments are closed.