Shopping lagi

At Giant now…. Shopping brg dapur lak…. Huhu pny ah ramai umat manusia nak membayo ckit pny lama
Kesian anak dara arini pki sempoi jek sauk tee Renoma & suar Gap jek smpikan dia sound
"Nak g Giant camni jek x lawa"
Slalu berskirt, tight bagai ni sempoi jek gara2 ayah nak cepat nyampah…….

10 comments
  1. alahhhh kak lawo gak anak dara itu!!!baju pink lagiiii

  2. ibu_umairah :: Harus pink fav. color dia nmpk x botol air dia tu pun pink

  3. x kisah ler
    w/pun sempoi tetap voque giteww

    dia dah pandai nak melawa yerk sis

  4. hihi.. lawa je aunty tgk! :)

  5. wah bagus tul ank dara ni suka melawa ek..klu qiss kak jgn haraplah..nak pakai skirt2.dia lebih suka pakai cam ni la… ibu dia lak yg naik angin.

  6. zanna :: pandai sangat2 tang melaram

  7. Zuhaini :: Kite pun tgk okey… pada dia tak :P

  8. Aziza_Hairol :: huhuhu cam Qiss ok ah tu senang…ni x kite kena ngelola dia jek berejam2 ngan toncet rambut lagi…

  9. Hehe lawa apa tue Daneen..sempoi but still cute lagi cayang..
    Heheh dh pndai melawa yea skang

  10. Mama Qaseh :: Ain, huhuhu dia kuat melaram skang ni

Comments are closed.