am, BI, Daneen, Danish

SHOPPING

Akhirnya dapat gak mummy shopping :-)
TQ Ayah,
Tapi bukan shopping untuk diri sendiri tapi shopping belanja barang dapur dah akhir2 bulan ni faham2 jek ah ye, banyak barang yang kering habis stok…. Petang gi GIANT memang selalu beli barang dapur kat situ. So seperti biasa sebelum gi Ayah lah tukang wat list ape yang nak dibeli.

Budak kecik ni suah nak suh duduk setiap kali kuar mesti berdiri bila suh duduk tak nampak luar kata dia, suh duk dalam carseat sakit badan kata dia :p
Antara list ayah………
  1. Sustagen Kid & Junior – 10kotak
  2. Sabun mandi us & anak2
  3. Berus gigi us & anak2
  4. Ubat gigi us & anak2
  5. Beras
  6. Kicap
  7. Sos cili, tomato & tiram
  8. Sudu & garfu (tak tahu mana hilang makin lama makin ckit tu yang beli)
  9. Dynamo
  10. Softlan
  11. Pampers


And ada gak barang2 yang tak termasuk dalam list ayah, mummy angkut jek mcm air kotak, junkfood and yg paling keterlaluan toilet gel block hhahahha ni gara2 tension Mummy amik jek ape yg ada depan mata, last2 bile dah bayo pastu masuk jek barang2 dlm bonet ayah pening pala dah over budget :-) SO SORRY

Pastu gi makan kat AEON BI, semata2 nak gi makan klu ikut Mummy makan kat Giant jek sudah sebab ayah yang kuar duit ikut jek w/pun perut dah keroncong. Smpi Bi makan kat Johnny (pic’s bawah ni kat Johnny Daneen ngah ngamuk dah lapo)

Pastu ada show sempena CNY kat stage ground floor kitorang kat Level 1. Dancers nampak macam chinese semuanya…..

Yang ni aksi Daneen tiru dancer kat atas tu, dia pun siap wat gak tapi kat atas lantai semua orang kiri kanan tengok siap gelakkan coz dia siap joget2 ngan nyanyi2 bagai aduh bengang giler muke ayah ngan mummy, pastu ayah angkat jek dia boleh cakap “Adik not yet finish” ayah buat dunno jek coz dah bengang.Gambo bawah ni sementara tunggu danish gi toilet minah ni nak main tipon lak Mummy layan jek, siap wat aksi CICAKMAN katanye ngan rambut macam ape meresai…
Ni lak kat depan Padini diorg takleh masuk coz trolley takleh bawak masuk so tgg kat luar jek Mummy masuk sorang2 senang nak pilih ape yang patut tapi last2 tak beli ape2 pun coz tak ada yang berkenan.And last but not least ayah mesti nak gi beli Big Apple tapau bawak balik buat makan malam beli Hawaii Five o, The Alien, Choreo, Chocoholic & Pink Twister


Till next episode…

Be the First to comment.
Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube