@ Si Comel Berbaju Raya Contest

STICKY ENTRY

Kali ni nak join lak contest dari BabyIbu lak

Cara Penyertaan Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

*Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
*Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 – Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
*
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 – Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian. Syarat Penyertaan
*
Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist andaDONE
*Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini DONE
*
Membuat entri mengenai contest ini diblog anda DONE
*
Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) – DONE
*
Sila nyatakan nama si comel dan umurnya DONE
*
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
*Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.

Sponsor²nya ialah……..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..

Name : Nur Daneen Syahindah
Age : 3y1m
hikhikhik memang sakan posing la ni x tau nape????????

head4_edited-1
11 comments
  1. model of the year…good luck!!!!

  2. comel..blh mnang..tp syg kdai kopi tbukak..hahahaha..
    gud luck daneen..

  3. alaa.. comel nyer.. slamat berjaya tu adik nur..

  4. mmg berbakat lah anak dara mu itu..

  5. nza >> kak, spontan ni dia wat aksi

  6. Hernee >> bukan harap menang saja suke²…. kedai kopi tu kata dia seksi

  7. ikiqzana >> Thanx

  8. CiKaYu >> xde maknenya berbakat… kata cousin² dia gedik lebih

  9. heh..heh..heh.. duk tergelak tgk daneen posing ala2 gitu..

  10. Np cam monyoks jer tue..
    Gud luck Dear..auntie vote Daneen laa

  11. daneen neh nnti klo dh besau..kompom jd model neh. terer nah berposing kan. kalah aunty zie die neh…hehe

Comments are closed.